Belle Refresh Efekt Ayarı iExtraX7 [DustoJniK] Çalışma..

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
taaammam :spr

Sk.Safak

Üye
eywallah.

kureoglu78

Üye
tşk kardeş

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
bende yapamadım sorun ne acaba yaa harfi, harfine uyguladım konuyuda takip ettim yapamayanlar için yazılım hatası raporunu çıkarmışsınız bu ne anlama geliyor ?

Ercanb7272

Ercanb7272

Üye
dün aynısını yaptım telefonu kapadım bi daha acamadım :((

- - - Eklendi - - -

indirdiginiz dosaları gerekli dizene attım bende effects klasörü yok indirdigim effect dosyalarını nereye atayım?

buraks38

buraks38

Üye
:tşk:

sedatatt

sedatatt

Üye
çok çok sağol sonunda oldu:)

katliam593

Üye
c6-01 basarıyla hcklendi.:d

plenken

plenken

Üye
teşekkürler faydalı bir anlatım olmuş uyguladım artık istediğim efektleri kullanabiliyorum elinize sağlık

mabul-7

mabul-7

Üye
nokia c6-01 belle refresh te başarılı olmuştur.Sonsuz teşekkürler kardeşim benim...

hasan7049

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

murat6648

murat6648

Üye
ya düzgün bi şekilde baştan anlatın şunu resimli kon anlatım yokmu deidklerinizden hiç bir şey anlamıyorum benimde n8 var effctler hoşuma gittit ama bi türlü yapamadım telefona

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ya düzgün bi şekilde baştan anlatın şunu resimli kon anlatım yokmu deidklerinizden hiç bir şey anlamıyorum benimde n8 var effctler hoşuma gittit ama bi türlü yapamadım telefona

Arkadaşım işlem çok basit izah ediyorum. Resimli anlatmaya gerek bile yok...

İlk başta bu işlemi yapabilmek için telefonunuz hackli olacak ( Rompatcher kurulu olacak ve yamalar aktif edilebilir olacak)
Hackli değil ise bu konuyu takip et ve hackle : http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-3-anna-belle-refresh-s60v5-s60v3-548312.html

* Rompatcherden Openall ve instalserver yamalarını aktif edeceksiniz.
* Herhanbir dosya yöneticisi ile ( Genellikle X-Plore tercih edilir) indirdiğin bu efekt ayarı dosyasının (C) ye atacaksın. ( Zaten Rar dosyasının içinde C yazar yani atılacağı yer yazar. Sen C yi tıkla ve içinde 2 tane dosya var bunlar ( resource ve sys) dosyalarıdır. Sen bu 2 dosyayı C ye atacaksın.
* Sonra E hafızada bir ( effects ) klasörü oluşturup istediğin efekt dosyalarını bu (effects) klasörünün içine atacaksın.
* Ayarlardan efektleri açacaksın.
* Telefonu yeniden başlat sonra efektleri kullanabilirsin.
* Bundan sonra her efekt değiştirmek istediğinde. ( effects ) klasörünün içine dosyaları atıp. Ayarlardan tema değiştirmen halinde efektler işleme girecektir.

Bu kadar......

Kayahan14

Kayahan14

Üye
effects olacak aynı yazdığım şekilde ve telefonu yeniden başlattıktan sonra ayarlardan temalar temaefektlerini açık yap.

kardesim allsh razi olsun allah ne muradin varsa versin insallah cennete girersin yemin ediyorum en az 5 saat ugrastim cozun buymus saolasin

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
Montagues

Montagues

Üye
dostum öncelikle gizli dosyaları görünür yap sonra altta verdiğim dosyaları "xplore ile zipten ÇIKAN dosyaları ana dizine at ve restart yap"

Baba büyüksün ya, çok teşekkürler benimde sıkıntım buydu!! İşin gücün rast gitsin :)

koray777

koray777

Üye
bu modu cfw'ye gömmeye niyetlensek ki ben niyetine girdim :) efekt yolu e cfw'de gömülü olması için (ama efekti gömmek için değil istediğim zaman değiştirebilmeliyim) neyi nereye atıcaz? Yatdımcı olursan sevinirim.

vatan150

vatan150

Üye
allaha razı olsun 1 haftadır uğraşıyorum ellerine sağlık

ahmu

Üye
abicim müthişsin gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum tek kelimeyle harikasın

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Üst Alt