Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Refresh 111.040.1511 C7 Hackli core ve 808 Görev Yöneticisi eklendi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baran_36
Üye
Konu Sahibi
Belle Refresh 111.040.1511 C7 Hackli core ve 808 Görev Yöneticisi eklendi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayefe09
Üye
Paylaşım için teşekürler,
biraz bilgi verebilirmisin neler var, ve imzasız program yüklenebiliyor mu tema efekti varmı?
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Hack'li core mi? .core editlediğinde menüde uygulamalar açılmıyor. .core yi nasıl editledin?
tempestshine
Üye
sadece dosya mı? biraz bilgi verseydin
DustoJniK
Üye
tuş klavyesini de ekleyebilirsin bir kaç mod uygulanabilir. Fakat core şu anlık hacklenmez sadece core kilidi kırılır.
ben core da efekt falan değiştirdim avkon ekledim bir sorun yok. eğer ki ilk çıkan fp1 task switcher kullandı isen sorun ondan kaynaklanıyor. menü de hiçbir uygulamaya girilmiyor. dosyalarını güncelle.. olmadı özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım
ben core da efekt falan değiştirdim avkon ekledim bir sorun yok. eğer ki ilk çıkan fp1 task switcher kullandı isen sorun ondan kaynaklanıyor. menü de hiçbir uygulamaya girilmiyor. dosyalarını güncelle.. olmadı özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım
evet haklısın. 808 den aldığım görev yöneticisini kullanıyordum. belki ondandır. teşekkürler.
baran_36
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar deneme fırsatım olmadığı için. Biraz aceleci davrandım. Kusura bakmayın. Şimdi denedim sonuç olumsuz. Herkesten özür dilerim. Arkadaşların dediği gibi uygulamalara girilmiypr. Özellik desteklemiyor uyarısı geliyor. Tekrardan kusura bakmayın
arkadaşlar deneme fırsatım olmadığı için. Biraz aceleci davrandım. Kusura bakmayın. Şimdi denedim sonuç olumsuz. Herkesten özür dilerim. Arkadaşların dediği gibi uygulamalara girilmiypr. Özellik desteklemiyor uyarısı geliyor. Tekrardan kusura bakmayın