Belle Refresh 111.040.1511 C7 Hackli core ve 808 Görev Yöneticisi eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran_36

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh 111.040.1511 C7 Hackli core ve 808 Görev Yöneticisi eklendi

ayefe09

ayefe09

Üye
Paylaşım için teşekürler,
biraz bilgi verebilirmisin neler var, ve imzasız program yüklenebiliyor mu tema efekti varmı?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hack'li core mi? .core editlediğinde menüde uygulamalar açılmıyor. .core yi nasıl editledin?

tempestshine

tempestshine

Üye
sadece dosya mı? biraz bilgi verseydin

DustoJniK

DustoJniK

Üye
tuş klavyesini de ekleyebilirsin bir kaç mod uygulanabilir. Fakat core şu anlık hacklenmez sadece core kilidi kırılır.

baran_36

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekürler,
biraz bilgi verebilirmisin neler var, ve imzasız program yüklenebiliyor mu tema efekti varmı?

deneme şansım olmadı. installserver ve 808 Görev Yöneticisini core ye gömdum core kilidini açtım

u_cosar

u_cosar

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
deneme şansım olmadı. installserver ve 808 Görev Yöneticisini core ye gömdum core kilidini açtım

çalışmaz kardeş direk gömdünsen çalışmaz maalesef[/SIZE][/COLOR]

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
.core ye müdahele ettiysen bu yazılım çalışmaz. .core ye ekleme, çıkarma veya değiştirme yapılınca menü de hiçbirşeye giriş yapılamıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
Hack'li core mi? .core editlediğinde menüde uygulamalar açılmıyor. .core yi nasıl editledin?
ben core da efekt falan değiştirdim avkon ekledim bir sorun yok. eğer ki ilk çıkan fp1 task switcher kullandı isen sorun ondan kaynaklanıyor. menü de hiçbir uygulamaya girilmiyor. dosyalarını güncelle.. olmadı özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım

- - - Eklendi - - -

denemeden paylaşım mı yaptın yani ???

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ben core da efekt falan değiştirdim avkon ekledim bir sorun yok. eğer ki ilk çıkan fp1 task switcher kullandı isen sorun ondan kaynaklanıyor. menü de hiçbir uygulamaya girilmiyor. dosyalarını güncelle.. olmadı özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım

- - - Eklendi - - -

denemeden paylaşım mı yaptın yani ???

evet haklısın. 808 den aldığım görev yöneticisini kullanıyordum. belki ondandır. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

baran_36

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar deneme fırsatım olmadığı için. Biraz aceleci davrandım. Kusura bakmayın. Şimdi denedim sonuç olumsuz. Herkesten özür dilerim. Arkadaşların dediği gibi uygulamalara girilmiypr. Özellik desteklemiyor uyarısı geliyor. Tekrardan kusura bakmayın

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar deneme fırsatım olmadığı için. Biraz aceleci davrandım. Kusura bakmayın. Şimdi denedim sonuç olumsuz. Herkesten özür dilerim. Arkadaşların dediği gibi uygulamalara girilmiypr. Özellik desteklemiyor uyarısı geliyor. Tekrardan kusura bakmayın

Doğru yaptığınıza emin olup tekrar paylaşmak istediğinize kadar :locked:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt