belle orjinal digital saat widgeti yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
belle orjinal digital saat widgeti yardim.
sorun su. Biraz once degisik bir saat widgeti dnemek icin indirdim ve kurdum. Ekrana ekledim ama hos durmadi. Uygulama yoneticisinden digital clock uygulamasini kaldirdim. Ama malesef orjinal digital clock silindi. Widget ekle dedgm zaman analog clock var ama digital clock yok we indirip kurdugum digital saatleride ekleyemyorum. Orjinal belle siyah digital saati konuya eklersenz sevinrm . Cep tlfnundan grdgm icn ltfen bska sitelrden upload etmeyin. Direk burdan eklerseniz sevinirim.

- - - Eklendi - - -

su konuya el atcak bi kisi cikmamis. :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
pc den gremedgm icin cogu mediafire blmem ne tarzi yerlere upload etmisler. Ben orjinal saat widgeti aradgm icin konu actim zaten once bakiyorum konu yoksa aciyoruw. Orjinal saat isteyen tek bi kisi konu acmis oda cwpsiz kaldgi icin burdan yardm istedm zaten pc kullansam bu konuyu hc acmazdm paylasimin icin tesekKURLER

arif_fb_44

Üye
bendede dijital saat widgeti kayboldu.. widgetlerdede yok kaçtane saat yüklediysem onlarda cıkmıyor.. çözüm ne bilen varmı..?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede dijital saat widgeti kayboldu.. widgetlerdede yok kaçtane saat yüklediysem onlarda cıkmıyor.. çözüm ne bilen varmı..?

birde bunu yükle bakalım çıkacakmı tel hafızasına yükle sonra restart yap
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

hakan_710

hakan_710

Üye

yazmış olduğun mesajın üstündeki verdiğim linki inceleseydin sorununu çözerdin. Tabi telefonun hackli olacak. Yoksa flashtan başka çaren yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt