Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hava atıcaksan en iyisi beyaz IPhone 4s bence çünkü en bilinen pahalı telefon.Millet diyor ki: "Vay anasını adamdaki telefona bak!" biliyorum.Çünkü bende böyle diyorum ama Galaxy SII yi millet fazla bilmiyor Anneme sorsam bu hangi telefon diye IPhone u bilir ama S2 yi bilmez.. :ehe

orası gercek benim iki yasındaki yegenim bile iphonu tanıyor

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
pRime olmayan multitasking dediğin nedir kaçtır anlayabilmiş değilim.iOS 4.0la gelen boru mu? Ayrıca benim arka planda açtıklarım sizin hesap makinesi gibi uygulama sandığınız şeyler değil!İstesenizde Symbianda 67 tane kaliteli oyun açamazsınız zaten.Sanki çok oyun gördükte ovi storede adam gibi.Adventures of tintin sizin 1000 TL ödediğiniz cihazlara bile gelmedi.Neyin kafasını yapıyorsun multitasking diye.Ayrıca neyi sallıyormuşum jbden sonra hiçbir fark yok mu sanıyorsun sen?En basitinden menüler arasında gez bakalım hızlıca başta orda takılma yaratıyor.Her söylediğime kızgın ve kaba biçimde cevap veriyorsun bu yöntemle anladığın nedir?

Türe

Türe

Üye
Bir tek benim cihaz jbli duzgun sanirim :ehe

pRime.

pRime.

Üye

vallaha açtım ama :( hatta şimdi tekrar deneyeyim bi
açarsın bir şey demiyorum hatta istersen 100 tane daha uygulama kur onları da açarsın ama arka plana atmaz uygulamaları, onları kapar.

----------Eklendi @ 21:30:54 ---------- Yazıldı @ 21:29:02 ----------

Bir tek benim cihaz jbli duzgun sanirim :ehe
benimki de düzgün :ehe

----------Eklendi @ 21:31:54 ---------- Yazıldı @ 21:30:54 ----------

[QUOTE="ForeverAlone";4449818]pRime olmayan multitasking dediğin nedir kaçtır anlayabilmiş değilim.iOS 4.0la gelen boru mu? Ayrıca benim arka planda açtıklarım sizin hesap makinesi gibi uygulama sandığınız şeyler değil!İstesenizde Symbianda 67 tane kaliteli oyun açamazsınız zaten.Sanki çok oyun gördükte ovi storede adam gibi.Adventures of tintin sizin 1000 TL ödediğiniz cihazlara bile gelmedi.Neyin kafasını yapıyorsun multitasking diye.Ayrıca neyi sallıyormuşum jbden sonra hiçbir fark yok mu sanıyorsun sen?En basitinden menüler arasında gez bakalım hızlıca başta orda takılma yaratıyor.Her söylediğime kızgın ve kaba biçimde cevap veriyorsun bu yöntemle anladığın nedir?[/QUOTE]

dostum bana hikaye okuma ben neyin ne olduğunu biliyorum seninse öğrenmen gereken çok şey var. yanlış bildiklerinle insanları yanlış yönlendiriyorsun.

----------Eklendi @ 21:34:14 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------

jailbreak kullanmadığın burdan belli, menü geçişleri takılıyomuş :zuhaha:
yalan yanlış konuşursan her konuda benden kaba cevap alırsın. sen inatlaştıkça ben daha da inatlaşıcam.

Türe

Türe

Üye

açarsın bir şey demiyorum hatta istersen 100 tane daha uygulama kur onları da açarsın ama arka plana atmaz uygulamaları, onları kapar.

----------Eklendi @ 21:30:54 ---------- Yazıldı @ 21:29:02 ----------

benimki de düzgün :ehe

----------Eklendi @ 21:31:54 ---------- Yazıldı @ 21:30:54 ----------

dostum bana hikaye okuma ben neyin ne olduğunu biliyorum seninse öğrenmen gereken çok şey var. yanlış bildiklerinle insanları yanlış yönlendiriyorsun.

----------Eklendi @ 21:34:14 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------

jailbreak kullanmadığın burdan belli, menü geçişleri takılıyomuş :zuhaha:
yalan yanlış konuşursan her konuda benden kaba cevap alırsın. sen inatlaştıkça ben daha da inatlaşıcam.

Haklisin prime denedim 27 uygulamayla 2-3 uygulamayi arkaplana almadan sadece multitaskingde gosteriyor . Bir yonden mantikli birsey aslida ram fazla kullanilmiyor yoksa yaniliyor muyum :hmmm

Ablam haftaya carsamba geliyor ondan telefonu carpayim bari az da galaxy s2 kullanayim ondaki multitasking gercek nasilsa :ehe ama ondada acayip ram yiyor uygulamalar. :hmmm
[/FONT]

• Beğen
Tepkiler: pRime.
PriZm

PriZm

Üye

Haklisin prime denedim 27 uygulamayla 2-3 uygulamayi arkaplana almadan sadece multitaskingde gosteriyor . Bir yonden mantikli birsey aslida ram fazla kullanilmiyor yoksa yaniliyor muyum :hmmm

Ablam haftaya carsamba geliyor ondan telefonu carpayim bari az da galaxy s2 kullanayim ondaki multitasking gercek nasilsa :ehe ama ondada acayip ram yiyor uygulamalar. :hmmm
İphone deki multitaskingin androidden farkı yok işte.recent list gibi bir sistem kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Türe

Türe

Üye

İphone deki multitaskingin androidden farkı yok işte.recent list gibi bir sistem kullanıyor.

Ali eger ikna edersem ablamdaki s2 yi carpacam ona elimdekini verecem :ehe skıldım bea :d: neden bu kadar cabuk skılıyorum her seyden ? ;(

PriZm

PriZm

Üye

Ali eger ikna edersem ablamdaki s2 yi carpacam ona elimdekini verecem :ehe skıldım bea :d: neden bu kadar cabuk skılıyorum her seyden ? ;(
sen en iyisi sıkılmaya başladıkça bana yolla bir daha sıkılmazsın:ehe

Türe

Türe

Üye

sen en iyisi sıkılmaya başladıkça bana yolla bir daha sıkılmazsın:ehe

Haha :kop2: mantikli gercekten :ehe ablam degisiriz diyordu bakalim ikna edersem ics yi yuklicem :ehe (custom rom yuklicem cunku orj. İcs yi hic begenmedim nexusta |-) )

pRime.

pRime.

Üye

doğrusun. ios'un hafıza yönetimi pek iyi değil. çok fazla ram tüketiyor uygulamalar. o multitasking menüsü de aslında son kullanılan uygulama menüsü gibi bir şey. bir de mesela bir uygulamayı arka plana atabilmek için o uygulamanın arka planda çalışma özelliğine sahip olması lazım. eğer yoksa hiç bir şekilde kaldığın yerden devam etmez uygulama. geliştiriciler uygulamaların çoğunu arka planda çalışacak şekilde yapıyor ancak hafıza yönetiminin de iyi olması lazım.

• Beğen
Türe

Türe

Üye

doğrusun. ios'un hafıza yönetimi pek iyi değil. çok fazla ram tüketiyor uygulamalar. o multitasking menüsü de aslında son kullanılan uygulama menüsü gibi bir şey. bir de mesela bir uygulamayı arka plana atabilmek için o uygulamanın arka planda çalışma özelliğine sahip olması lazım. eğer yoksa hiç bir şekilde kaldığın yerden devam etmez uygulama. geliştiriciler uygulamaların çoğunu arka planda çalışacak şekilde yapıyor ancak hafıza yönetiminin de iyi olması lazım.

Kesinlikle . Misal cydia ' nin arkaplanda calisma ozelligi yok . Bu nedenle de her tikladiginda tekrar en bastan aciyor kendini

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Sana denk gelmiştir yoksa ics gerçekten çok stabil çalışıyor.samsungun yaptığı romlar yanında s40 kalır:ehe

pRime.

pRime.

Üye

Kesinlikle . Misal cydia ' nin arkaplanda calisma ozelligi yok . Bu nedenle de her tikladiginda tekrar en bastan aciyor kendini
bu arada cydia'yı iphone 4s'te denedim kendi cihazımı kırasım geldi :ehe

o ne hızdır öyle!

Türe

Türe

Üye
Sana denk gelmiştir yoksa ics gerçekten çok stabil çalışıyor.samsungun yaptığı romlar yanında s40 kalır:ehe

Bilmiyorum ama en azidan nexus vasat . |-) s2 deki o hiz , o akis , o rahatlik nexusta yok. Kasim kasim kasiyorum resmen kendimi . Ama kamerasi ve ekran cozunurlugune lafim yok onlar muthis ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt