Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

Türe

Türe

Üye
hiç görmediğim için bişey söyleyemeyeceğim :) ben iphoneumda 37 tane açmıştım sanırım çünkü o kadar uygulamam vardı :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

İphone 3gs teki multitasking androidden bile kötü.yani müzik açık bırakırsın arka planda o kadar :D

ForeverAlone'den duyduğuma göre sistem jb yapılmadığı sürece 15-20 hd oyunu rahat oynatıyormuş.Ama jbden sonra 5 tane hd oyunda felan kasıyormuş...

PriZm

PriZm

Üye
ForeverAlone'den duyduğuma göre sistem jb yapılmadığı sürece 15-20 hd oyunu rahat oynatıyormuş.Ama jbden sonra 5 tane hd oyunda felan kasıyormuş...

evet jb ve üstüne gelen onlarca tweaklardan sonra iosda stabilite adına hiçbirşey kalmıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
merak ettigim için soruyorum acaba symbianda yaptıgımız gibi teli hackleyip proları yükledikten sonra hacki kaldırdıgımızda prolarda sorun olmuyor iphoneda aynısı yapılsa sorun olurmu acaba yani istedigin seyleri yükledikten sonra downgrade yapsan yüklenen uygulamalarda sorun olurmu

pRime.

pRime.

Üye

yok öyle bir dünya sadece sallıyor.

----------Eklendi @ 19:28:37 ---------- Yazıldı @ 19:28:07 ----------

evet jb den sonra iosda stabilite adına hiçbirşey kalmıyor.

jb cihazın stabilitesini bozmaz tweakler bozabilir ama.

-----------

video yüklemekten vazgeçtim. cihazın jailbreakli olunca stabilliğine kimse inanmıyor. jailbreaki de bu iş uğruna silemem kusura bakmayın.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
jb. telefonu öldüryo zaten hem Iphone alyosn ne jb yapyosn onu da anlams degilm yani :hmmm

Türe

Türe

Üye
polluxea♪;4449442' Alıntı:
jb. telefonu öldüryo zaten hem Iphone alyosn ne jb yapyosn onu da anlams degilm yani :hmmm

öldürüyo mu :kop2: çok hoş bir espriydi ya (!) :kop2: asıl jb cihazı zevkle kullandırttırıyor arkadaşım ;) o kadar uygulamaya para verecek kadar zenginsen orasını bilemem ;)

Edit: ayrıca jb cihazın performansını hiçbir şekilde etkilemiyor ben jb liyken 37 uygulama açtım kasma donma 0 ' dı lütfen yani aslı olmayan şeylere itibar etmeyelim.

pRime.

pRime.

Üye

öldürüyo mu :kop2: çok hoş bir espriydi ya (!) :kop2: asıl jb cihazı zevkle kullandırttırıyor arkadaşım ;) o kadar uygulamaya para verecek kadar zenginsen orasını bilemem ;)

Edit: ayrıca jb cihazın performansını hiçbir şekilde etkilemiyor ben jb liyken 37 uygulama açtım kasma donma 0 ' dı lütfen yani aslı olmayan şeylere itibar etmeyelim.
ilk kısma katılıyorum son kısma katılmıyorum. cihazda 37 uygulamayı açarsın ama arka plana atamazsın. multitask yoktan kstım buydu. ben denedim, taş çatlasa 7-8 tane arka planda açık kalabiliyor.

PriZm

PriZm

Üye

yok öyle bir dünya sadece sallıyor.

----------Eklendi @ 19:28:37 ---------- Yazıldı @ 19:28:07 ----------

jb cihazın stabilitesini bozmaz tweakler bozabilir ama.

-----------

video yüklemekten vazgeçtim. cihazın jailbreakli olunca stabilliğine kimse inanmıyor. jailbreaki de bu iş uğruna silemem kusura bakmayın.

eksik yazmışım pardon.tweak yazacaktım.

Türe

Türe

Üye

ilk kısma katılıyorum son kısma katılmıyorum. cihazda 37 uygulamayı açarsın ama arka plana atamazsın. multitask yoktan kstım buydu. ben denedim, taş çatlasa 7-8 tane arka planda açık kalabiliyor.

vallaha açtım ama :( hatta şimdi tekrar deneyeyim bi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum tabii uygulama konusunda haklısınz ona dycek bsey yok..ama ben jb'den sonra performans kaybı oldugunu bi kaç arkadasmdan duymustum o yüzden öyle ddm

lolaman

lolaman

Üye
Beyler c5 de denedim en fazla 5 uygulama :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bende abimin iphone4e jb yaptırmıştım bikaç da oyun yüklettim dördüncü gün abim geldi naptıysan şu telefona düzelttir dedi kafama attı telefonu

Türe

Türe

Üye
edit bu arada denedim 27 uygulamayla , 2 oyunu en başından başlattı . yani demek ki ios'ta multitaskingde olsa bile bazı uygulamalar arkaplana alınmıyor . Bunun da ram ' i yememek ram'den kazanç sağlamak için yapılan bir yanıltmaca olarak değerlendirebiliriz .

Aslında güzel bişey fakat bazılarının canı sıkılabilir yeniden başlatılınca uygulama

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende abimin iphone4e jb yaptırmıştım bikaç da oyun yüklettim dördüncü gün abim geldi naptıysan şu telefona düzelttir dedi kafama attı telefonu

iOS ' un bu huyuna gıcık oluyorum . :D Bu yüzden param olsa bile almam .

lolaman

lolaman

Üye
Hava atıcaksan en iyisi beyaz IPhone 4s bence çünkü en bilinen pahalı telefon.Millet diyor ki: "Vay anasını adamdaki telefona bak!" biliyorum.Çünkü bende böyle diyorum ama Galaxy SII yi millet fazla bilmiyor Anneme sorsam bu hangi telefon diye IPhone u bilir ama S2 yi bilmez.. :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt