PriZm
Üye
İphone 3gs teki multitasking androidden bile kötü.yani müzik açık bırakırsın arka planda o kadar
olmayan multitask derken hocam tam anlayamadım açıkçası ?

İphone 3gs teki multitasking androidden bile kötü.yani müzik açık bırakırsın arka planda o kadar
olmayan multitask derken hocam tam anlayamadım açıkçası ?

İphone 3gs teki multitasking androidden bile kötü.yani müzik açık bırakırsın arka planda o kadar![]()
ForeverAlone'den duyduğuma göre sistem jb yapılmadığı sürece 15-20 hd oyunu rahat oynatıyormuş.Ama jbden sonra 5 tane hd oyunda felan kasıyormuş...
ForeverAlone'den duyduğuma göre sistem jb yapılmadığı sürece 15-20 hd oyunu rahat oynatıyormuş.Ama jbden sonra 5 tane hd oyunda felan kasıyormuş...
evet jb den sonra iosda stabilite adına hiçbirşey kalmıyor.
polluxea♪;4449442' Alıntı:jb. telefonu öldüryo zaten hem Iphone alyosn ne jb yapyosn onu da anlams degilm yani![]()
çok hoş bir espriydi ya (!)
asıl jb cihazı zevkle kullandırttırıyor arkadaşım ilk kısma katılıyorum son kısma katılmıyorum. cihazda 37 uygulamayı açarsın ama arka plana atamazsın. multitask yoktan kstım buydu. ben denedim, taş çatlasa 7-8 tane arka planda açık kalabiliyor.
öldürüyo muçok hoş bir espriydi ya (!)
asıl jb cihazı zevkle kullandırttırıyor arkadaşım
o kadar uygulamaya para verecek kadar zenginsen orasını bilemem
Edit: ayrıca jb cihazın performansını hiçbir şekilde etkilemiyor ben jb liyken 37 uygulama açtım kasma donma 0 ' dı lütfen yani aslı olmayan şeylere itibar etmeyelim.
yok öyle bir dünya sadece sallıyor.
----------Eklendi @ 19:28:37 ---------- Yazıldı @ 19:28:07 ----------
jb cihazın stabilitesini bozmaz tweakler bozabilir ama.
-----------
video yüklemekten vazgeçtim. cihazın jailbreakli olunca stabilliğine kimse inanmıyor. jailbreaki de bu iş uğruna silemem kusura bakmayın.
ilk kısma katılıyorum son kısma katılmıyorum. cihazda 37 uygulamayı açarsın ama arka plana atamazsın. multitask yoktan kstım buydu. ben denedim, taş çatlasa 7-8 tane arka planda açık kalabiliyor.
hatta şimdi tekrar deneyeyim bibende abimin iphone4e jb yaptırmıştım bikaç da oyun yüklettim dördüncü gün abim geldi naptıysan şu telefona düzelttir dedi kafama attı telefonu
Bu yüzden param olsa bile almam .Ben param olsa alırım hava atmak için kullanırım
iOS ' un bu huyuna gıcık oluyorum .Bu yüzden param olsa bile almam .

Ben param olsa alırım hava atmak için kullanırım![]()
Galaxy S II yada N9 ' unda iyi havası olur .![]()