Türe
Üye
beyler naptınız siz ya gelicek bir androdçi şimdi delirecek silin o resimleri millete telefonlarını kırdırmayın
niye kırayım ki sonuçta aynı anda 40-67 uygulamayı birden kullanmıyorum değil mi en fazla 5-6

beyler naptınız siz ya gelicek bir androdçi şimdi delirecek silin o resimleri millete telefonlarını kırdırmayın

yazıktır telefona yavaşSuçlu yapacak birşey yokAma hiç zorlanma yoktu programların acılmasını beklemeden hemen diğerini açtığım için dayanamadı
![]()
ben bile bu kadar adi davranmıyorum telefona 
niye kırayım ki sonuçta aynı anda 40-67 uygulamayı birden kullanmıyorum değil mi en fazla 5-6![]()
yoksa kim aynı anda normal yaşamında 40 uygulama açık tutarak bataryayı öldürmek isterki Android anında resetler sistem çok güç tüketiyor .O kadar uygulama acipta kendisini resetlemeyen tek sistem android galiba![]()
Android anında resetler sistem çok güç tüketiyor .
Tam tersine hic reset atmiyor.

40+ uygulama açarsan yoksa benim telefonda atmıyor![]()
android lmk degerleri var ram en dusuk 32 mb oluyor tel vizir vizir calismaya devam ediyor.ama fazla uygulama acmana izin vermiyor tabi.
yorum süper usta bravoo

konuyu actıkta en az 4 tane telefon servislik oldu ya 
ForeverAlone";4446096][COLOR="Black' Alıntı:30 tane iyi grafik isteyen oyun açınca (Infınıty Blade,Gta 3 ,NOVA2 ...) telefon acayip yavaşlıyor mesaj bölümüne bile giremiyorsun.Ama öyle talking tom,fruit ninja gibi küçük oyunlardan ve programlardan 52 tane aynı anda açabildim.Daha fazla açmaya çalışınca telefon kendini resetledi![]()
Olmayan multitaskle telefona nasıl reset attırdın?

haha sniperla vurdun