Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
beyler naptınız siz ya gelicek bir androdçi şimdi delirecek silin o resimleri millete telefonlarını kırdırmayın

niye kırayım ki sonuçta aynı anda 40-67 uygulamayı birden kullanmıyorum değil mi en fazla 5-6 :kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Suçlu yapacak birşey yok :D Ama hiç zorlanma yoktu programların acılmasını beklemeden hemen diğerini açtığım için dayanamadı :D
yazıktır telefona yavaş :D ben bile bu kadar adi davranmıyorum telefona :D

----------Eklendi @ 21:04:22 ---------- Yazıldı @ 21:03:19 ----------

niye kırayım ki sonuçta aynı anda 40-67 uygulamayı birden kullanmıyorum değil mi en fazla 5-6 :kop2:

şov amaçlı tabiki :) yoksa kim aynı anda normal yaşamında 40 uygulama açık tutarak bataryayı öldürmek isterki ;)

semih3408

semih3408

Üye
denedim şimdi 34 tane açtım sonra kendini resetledi :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
30 tane iyi grafik isteyen oyun açınca (Infınıty Blade,Gta 3 ,NOVA2 ...) telefon acayip yavaşlıyor mesaj bölümüne bile giremiyorsun.Ama öyle talking tom,fruit ninja gibi küçük oyunlardan ve programlardan 52 tane aynı anda açabildim.Daha fazla açmaya çalışınca telefon kendini resetledi :)

PriZm

PriZm

Üye
O kadar uygulama acipta kendisini resetlemeyen tek sistem android galiba :D

SilentOne

SilentOne

Üye
61 uygulama açtım tel dondu :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

benim telefon en son bunu gördü sonra reset attı :D

PriZm

PriZm

Üye

40+ uygulama açarsan yoksa benim telefonda atmıyor :D

İste problem orda zaten :D android lmk degerleri var ram en dusuk 32 mb oluyor tel vizir vizir calismaya devam ediyor.ama fazla uygulama acmana izin vermiyor tabi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
:kop: yorum süper usta bravoo :D :D

----------Eklendi @ 10:29:11 ---------- Yazıldı @ 10:28:12 ----------

o degil de benm actıgım her konu acayip komik konusmalara sahne oluyo tesadüfmü acaba :ehe

----------Eklendi @ 10:31:14 ---------- Yazıldı @ 10:29:11 ----------

servise gönder direk :d: konuyu actıkta en az 4 tane telefon servislik oldu ya :kop:

pRime.

pRime.

Üye
ForeverAlone";4446096][COLOR="Black' Alıntı:
30 tane iyi grafik isteyen oyun açınca (Infınıty Blade,Gta 3 ,NOVA2 ...) telefon acayip yavaşlıyor mesaj bölümüne bile giremiyorsun.Ama öyle talking tom,fruit ninja gibi küçük oyunlardan ve programlardan 52 tane aynı anda açabildim.Daha fazla açmaya çalışınca telefon kendini resetledi :)

Olmayan multitaskle telefona nasıl reset attırdın?
[/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, _ardaa, polluxea♪ ve 1 kişi daha
pRime.

pRime.

Üye
Ios konusunda bir video atıp şu konuya açıklık kavuşturmayı düşünüyorum.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
headshottt :D :naughty:

Takipçi Satın Al

Üst Alt