Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Belle Multimenu V1.3 (updated 2012-03-22)
Belle Multimenu V1.3 (updated 2012-03-22)
Her secenek bir menu olusturyor hepsini secerseniz enteresan bir menu oluyor
benim hosuma blue glass oldu ama cok seceneginiz var
Krediler:
Simongrandi, Novag & IND190, orijinal mif dosyaları / icons / png dosyaları için iconfolder app & tehkseven
Upakul, orijinal menü mods için art4symbian, nicesoni & Yade gelen Gl @
Özellikler:
- Sizin belle menü için Rearrangment
- Tüm yeni yüklü uygulamalar onların doğru klasöre otomatik olarak gidecek
(veya uygulamalar klasörüne eğer kendi dahil AppList için bilinmiyor)
- Tüm klasörler İngilizce tercüme edilmiştir
- Yanıp sönen olmadan diğer menü yapıları yükleyin
- Uninstall Belleniminizi tarafından sağlanan varsayılan menü düzeni için geri alacak
- Sen belle gereksinimlerinize uygun bir menü vermek için 10 farklı menustyles kapalı dışarı seçebilirsiniz
- İmzasız yüzden de ad karışımı telefonlar üzerinde çalışır, ancak c bir hack installserver.exe eklerseniz bu dosyayı imzalamak veya sadece eğer: \ sys \ bin \ (yardım için arama modding bölümü)
- Mavi, Contrinsan tarafından beyaz ve gri klasörler her zaman aynı görünür, bir tema bu;-) değiştiremezsiniz
Notları yükleyin:
* Seçenekler menüsü sadece 1 (BİR) seçeneğini seçin
* Her Kurulumdan sonra ayarları çalışan almak için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekir
* Bir önceki menü kaldırmak ve yeni bir menü (ama bunu bir diğeri üzerinde her menü yüklemeniz ve çalışan yeni ayarları almak için yeniden başlatın, çalışması için gerekli değil, ama eski menufiles olmaz oluyor yüklemeden önce tekrar yeniden başlatmak için en iyisi o menüde yüklemek ve kaldırmak kadar) kaldırılabilir
Gerekirse daha sonra geri koymak için güvenli bir yere \ private \ 200113dd \ content \ ve kopyalama matrixmenudata.xml: Bu uygulama yüklemeden önce kendi menüsünden bir yedekleme istiyorsanız *
Her secenek bir menu olusturyor hepsini secerseniz enteresan bir menu oluyor
benim hosuma blue glass oldu ama cok seceneginiz var
Krediler:
Simongrandi, Novag & IND190, orijinal mif dosyaları / icons / png dosyaları için iconfolder app & tehkseven
Upakul, orijinal menü mods için art4symbian, nicesoni & Yade gelen Gl @
Özellikler:
- Sizin belle menü için Rearrangment
- Tüm yeni yüklü uygulamalar onların doğru klasöre otomatik olarak gidecek
(veya uygulamalar klasörüne eğer kendi dahil AppList için bilinmiyor)
- Tüm klasörler İngilizce tercüme edilmiştir
- Yanıp sönen olmadan diğer menü yapıları yükleyin
- Uninstall Belleniminizi tarafından sağlanan varsayılan menü düzeni için geri alacak
- Sen belle gereksinimlerinize uygun bir menü vermek için 10 farklı menustyles kapalı dışarı seçebilirsiniz
- İmzasız yüzden de ad karışımı telefonlar üzerinde çalışır, ancak c bir hack installserver.exe eklerseniz bu dosyayı imzalamak veya sadece eğer: \ sys \ bin \ (yardım için arama modding bölümü)
- Mavi, Contrinsan tarafından beyaz ve gri klasörler her zaman aynı görünür, bir tema bu;-) değiştiremezsiniz
Notları yükleyin:
* Seçenekler menüsü sadece 1 (BİR) seçeneğini seçin
* Her Kurulumdan sonra ayarları çalışan almak için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekir
* Bir önceki menü kaldırmak ve yeni bir menü (ama bunu bir diğeri üzerinde her menü yüklemeniz ve çalışan yeni ayarları almak için yeniden başlatın, çalışması için gerekli değil, ama eski menufiles olmaz oluyor yüklemeden önce tekrar yeniden başlatmak için en iyisi o menüde yüklemek ve kaldırmak kadar) kaldırılabilir
Gerekirse daha sonra geri koymak için güvenli bir yere \ private \ 200113dd \ content \ ve kopyalama matrixmenudata.xml: Bu uygulama yüklemeden önce kendi menüsünden bir yedekleme istiyorsanız *
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
var ben anlamamak
emeğe saygı