Belle mi, Signed mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Belle mi, Signed mi?
Meraba arkadaşlar ufak bir konu sitede ya ben bulamadım bu konuyla ilgili başlık yada gerçekten kimse merak etmemiş vaktinizi çalmak istemem ama başlıktan da anlaşıldığı üzere genel olarak belle mi daha iyi signed mi ? avantaj ve dez avantajları nelerdir? Benim cihazım belle :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Dediğinden birşey anladıysam camdan atlayım.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Söylediğim cümleler gayet basitti kardeşim. signed mi belle mi daha iyi.

asigsasi

asigsasi

Üye
ikisi de farklı şeyler belle telefonun sistem yazılımıdır
signed yapılan oyun program gibi uygulamaların imzalı olanıdır

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Mmm anladım kardeşim bilmiyordum çok sağol teşekkürler :) Peki neden bazı oyunlar açılmıyo bende ? mesela sims önceden açılıyodu sildikten sonra tekrar yükledim açılmadı ?

ANIL

ANIL

Admin
Signed bir işletim sistemi değil. Sadece uygulamaların imzalı olduğu anlamına geliyor. Yani burada karşılaştırılacak bir şey yok.
Mmm anladım kardeşim bilmiyordum çok sağol teşekkürler :) Peki neden bazı oyunlar açılmıyo bende ? mesela sims önceden açılıyodu sildikten sonra tekrar yükledim açılmadı ?

Unsigned ise açılması için telefonu hacklemen gerekir. Daha önceden açılıyor ise soft format atıp oyunu tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hacklemem gerekiyo ama buna kafa yoramadım bi türlü :S

bayon

Üye
bence yorma kafanı sen bu hack olayına :D signed yazıyorsa yükle gitsin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aaslında hack o kadar da karışık bir durum değil yani o kadar hack yaptım ki 7 dk içerisinde hackliyorum cihazımı :sirit:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
hack yapmak zor değil bir kere yapmaya dene öğrendikten sonra gözü kapalı bile yaparsin :) hack demek özgürlük demek benim için :)

bayon

Üye
yani arkadaşın zaten telefon bilgisi çok az (konu sahibinin) eminim ki telefonuna yükleyeceği şeylerin signed olanı da var yani demek istediğim bizim uğraştığımız şeylerle uğraşacak biri değil boş verin karıştırmayın adamın kafasını :)

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş mağazada bir sürü bedava uygulama var. Hiç uğraşma git oradan yükle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt