Belle mi daha iyi android mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Ben bi anlik hevesle adroide gectim. Ama pisman oldum:( n8de hep yeni heyecanlanlar yasiyodum ama ayn heyecani galaxy de pek yasayamadim. Pek donanimi yok. Ustelil sarji da cok dayanmiyor. Diyecegim sadece isletim sistemi alma.. Oyun uygulamaya pek onem vermiyorsan android alma. Ben en. Kksa zamandanokiaya donmek istiyorum sende benim gibi pisman olma

Nokia ya dön. ama Symbiana dönersen en büyük pişmanlığı o zaman edersin.:oke:

ayrıca piyasadaki 3500 mah lık pillerden kullanabilirsin şarj en az 3 gün gidiyor.en kısa zamanda bulabilirsem bende alacağım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bi arastirayim o zaman. Nokia meselesie gelirsek wp7yi bekliyorum. Telefonlarin tasarimlari. Guzel geldi

----------Eklendi @ 21:54:08 ---------- Yazıldı @ 21:44:31 ----------

Yanlis arastrmadiysam asiri kaba bisey. Konu sahibi arkadasi da unutmayalim bence belle beta haliyle bile cok. Cok guzel. Galaxy s 2 yada 3d ekranli ustun bi cihaza 1.500-2000 veremeicekse. Hic android alma bence. Su ablami kafaliyip n8 i geri alabilsem keske:( ne guzel hdmidan film izliyodum usb otg fm verici ve kamera da cabasi. Galaxy de neymis keske almasaydim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
PriZm

PriZm

Üye
Bi arastirayim o zaman. Nokia meselesie gelirsek wp7yi bekliyorum. Telefonlarin tasarimlari. Guzel geldi

Yanlis arastrmadiysam asiri kaba bisey. Konu sahibi arkadasi da unutmayalim bence belle beta haliyle bile cok. Cok guzel. Galaxy s 2 yada 3d ekranli ustun bi cihaza 1.500-2000 veremeicekse. Hic android alma bence. Su ablami kafaliyip n8 i geri alabilsem keske:( ne guzel hdmidan film izliyodum usb otg fm verici ve kamera da cabasi. Galaxy de neymis keske almasaydim

sen androide ısınamamışsın belli:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Doğru söze ne denir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Suriyle. Launcher widget duvar kagidi degistirdim ama tik yok:dry: n8i her gordugumde gozumu alamiyorum ama belle bi baska:) hele su androidde 120 sn. İcin gorunurluk ne sacma bisey:) en son dun iphone benzeri bi tus kilidi kurdum. Home tusuna basinca kilit aktiflikten cikiyo sinir. Krizine. Girdim bitaktim teli 5310 var bi tane onu kullaniyom bi kac haftadir zaten androidden daha cok çekici geliyor

PriZm

PriZm

Üye
Suriyle. Launcher widget duvar kagidi degistirdim ama tik yok:dry: n8i her gordugumde gozumu alamiyorum ama belle bi baska:) hele su androidde 120 sn. İcin gorunurluk ne sacma bisey:) en son dun iphone benzeri bi tus kilidi kurdum. Home tusuna basinca kilit aktiflikten cikiyo sinir. Krizine. Girdim bitaktim teli 5310 var bi tane onu kullaniyom bi kac haftadir zaten androidden daha cok çekici geliyor

o bluetooth ayarı android 2.3.7 de sınırsıza ayarlanabiliyor:) ama şimdilik official olarak galaxy s için 2.3.7 yok.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
C6 da cok ve guzel cok. İstun donanimli bi cihaz almicaksan satma. Sakin. Dandik telefonlar sirf android sayesinde adam. Olmus gibo gorunuyor ama bemce. Oyle. Degil

----------Eklendi @ 22:15:57 ---------- Yazıldı @ 22:14:11 ----------

Bana. Kendi. Ev ekraninin. Ss sini atsana bi kez daha ugrasiyim belki severim bu canavari

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 bi ayrı tabi araştırmadan android almayın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Arastirmama degilde istedigim telefon biraz pahali geldi pedere:naughty: buna. Kaldik. İste:ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Git N8 le takas et Samsung pek güzel değil bence işlemci ram telefonun kalitesini arttırmaz

----------Eklendi @ 22:44:51 ---------- Yazıldı @ 22:44:35 ----------

Ama fiyatını arttırır :naughty:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
GuZel bi ev ekrani olusturayim suna belki isinirim. Hala guzel bisey yapamadim. Cok takintiliyim bu konuda

kraldost

kraldost

Üye
Peki bellede neler değişmiş yeni bişiler varmı takılma donma kasma varmı kullanan biri söylesin
ve ne zaman gelecek bu belle
kurtuluş40 ın bellesi muhteşem tavsiye ederim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Belle beklediğim gibi gelmezse android e geçmeyi düşünüyorum.
neden boyle bir kiyaslama geregi duyuyorsunuz biri nokia iphone bir symbian biri android tamamen farkli kulvarlarda yarisan cihaz ve yazilimlar tercih meselesi ben nokia'dan vaz gecmem.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
forbidden5

forbidden5

Üye
Belle mi Android mi sorusuna lumia 800 ü bekle diyenlere sadece gülüyorum (Lumia 800 Windows Phone Mango 7.5) (((:

Tabiki Android. Neden ? Ufku açık. Fakat Symbian ın ne olacağı belli değil..
bende buna gülerim şahsi görüşüm kullanıcı dostu olmayan bir sistem android istediği kadar oyun uygulama olsun ayriyetten hiçbir andorid cihazın tasarımı ilgimi çekmiyor dalga geçtiğin mango bir sürü yerde geleceğin mobil işletim sistemi olarak gösteriliyor mangoyu eleştirmek için çok erken hatırlatırım andriod de geldiğinde yüz binlerce uygulama ile beraber gelmedi ayrıca microsoft gibi bi şirket uygulama konusunda hiç sıkıntı yaşamayacakdır

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Microsoft yaşamaz tabi bence meego ilerlicek

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Cvp veren tüm arkadaşlara teşekkürler belle iyi n olacağa benziyor. Oyun pek oynanan şarjı min. 1 gün dayansın takılma kasma olmasın görsellik olsun yeter. Flash atmayı bilmiyorum o yüzden ovi bekleyeceğim. Belle de flash player eklenmiş mi? Telefonum c6–01 iş görür mü

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten flash lite var yeter o yha bn izlemek istediqim diziyi izliyom walla:D hmede takılmadan

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bellenin görselliği güzel ama android le zaten istediğiniz gibi değiştirebiliyosunuz görselliği gerek launcher lar olsun veya rom larla belleden çok daha iyi bi şekil alıyor.Oyun uygulama konusunda android çok daha üstün zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt