ucantcme
Üye
ben kendi ev ekranimi atayim istersen icin isinsin:
ss ver
ben kendi ev ekranimi atayim istersen icin isinsin:
anlamadım flash lite el feneri programı değil mi tel modelin ne
flash lite 4 yani flash player 10 yerine geçiyor
hayırflash lite 4 yani flash player 10 yerine geçiyor
bende buna gülerim şahsi görüşüm kullanıcı dostu olmayan bir sistem android istediği kadar oyun uygulama olsun ayriyetten hiçbir andorid cihazın tasarımı ilgimi çekmiyor dalga geçtiğin mango bir sürü yerde geleceğin mobil işletim sistemi olarak gösteriliyor mangoyu eleştirmek için çok erken hatırlatırım andriod de geldiğinde yüz binlerce uygulama ile beraber gelmedi ayrıca microsoft gibi bi şirket uygulama konusunda hiç sıkıntı yaşamayacakdır
. herneyse. kullanıcı dostu değil dediğin android in dandik çin malı pad lerinde bile hdmi çıkışı usb otg var hani her seferinde n8 de olduğu söylenen özellikler.. kullanıcı dostu olmadığı için pda pazarında %50 ye yakın pazar payına sahip sanırım.. Kendi seçimini başka alternatifleri karalayarak üstünleştiremezsin.Ben wp7 ile dalga geçmedimki . konuyu açan arkadaşın bellemi androidmi sorusuna verilen cevabı eleştirdim. arkadaşımız 2 işletim sisteminden hangisini seçeyim diye soruyor bir arkadaşta tutmuş wp7 diyor. sırf nokia diyebilmek için, sanki wp7 nokia ile çıktı piyasaya, bir sürü wp7 li cihaz var ama dediğim gibi işte. fan'okia farkı. herneyse. kullanıcı dostu değil dediğin android in dandik çin malı pad lerinde bile hdmi çıkışı usb otg var hani her seferinde n8 de olduğu söylenen özellikler.. kullanıcı dostu olmadığı için pda pazarında %50 ye yakın pazar payına sahip sanırım.. Kendi seçimini başka alternatifleri karalayarak üstünleştiremezsin.

Ben wp7 ile dalga geçmedimki . konuyu açan arkadaşın bellemi androidmi sorusuna verilen cevabı eleştirdim. arkadaşımız 2 işletim sisteminden hangisini seçeyim diye soruyor bir arkadaşta tutmuş wp7 diyor. sırf nokia diyebilmek için, sanki wp7 nokia ile çıktı piyasaya, bir sürü wp7 li cihaz var ama dediğim gibi işte. fan'okia farkı. herneyse. kullanıcı dostu değil dediğin android in dandik çin malı pad lerinde bile hdmi çıkışı usb otg var hani her seferinde n8 de olduğu söylenen özellikler.. kullanıcı dostu olmadığı için pda pazarında P ye yakın pazar payına sahip sanırım.. Kendi seçimini başka alternatifleri karalayarak üstünleştiremezsin.
cep telefonundan bahsediyoruz işe tabletleri pcleri karıştırısak işimiz zor :P
neden boyle bir kiyaslama geregi duyuyorsunuz biri nokia iphone bir symbian biri android tamamen farkli kulvarlarda yarisan cihaz ve yazilimlar tercih meselesi ben nokia'dan vaz gecmem.