belle mi android mi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
belle mi android mi !!
acikcasì nokia 701 ya da galaxy ace yazilim yonunden kararsizim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben 701 tercih ettim ama doğruyu söylemek gerek uygulama açısından android nokia'dan çok daha üstün.Dayanıklılık-Kalite-Şıklık mı istiyorsun yoksa Uygulama-Oyun-İçerik mi.

StigmatA

Üye
dostum bu konu ile alakalı bir çok başlık açıldı symbian 3 genel başlığı altında ordan ulaşablirisn. ikisininde dğeişik hoş özellikleri var. burda cvpları bekleyeceğine gir bak daha kısa sürede kararını verirsin.

atakan25

atakan25

Üye
701 galaxy ace ile kıyaslanamaz 701 daha üstün bir telefon

Febris

Febris

Üye
aynen 701 in ne olcagı belli değil :) 1 ghz işlemci var ve geleceğini düşünün :D

Türe

Türe

Üye
Ace yle 701 i kiyaslamana gerek yok 701 her turlu gecer ;) ha ama isletim sistemi olarak soruyorsan android onde tabii hem arayuz hem de kisilestirme ve uygulama acisindan

aleranol

aleranol

Üye
aslında android kullanan birkaç arkadaşımın dediğni hatırlıyorum da ''android de 20-30 uygulama aynı işi görürken Symbian da 1-2 uygulama işini görür'' demişti. Aynı zamanda

Symbian ın +sı
-Symbian daha az ram kullanır
-uygulama az olmasına rağmen çeşit çok
-arayüzü çok daha hızlı(inkar etmeyin)
-dayanıklı ve kaliteli malzeme olduğunu belli ediyor
-yazılım ve donanım uygunluğu kusursuz

-si
-uygulama ve oyun android den çok az.
-ram'i ve işlemcisi android li tellere göre daha az.(çünkü symbian ram'e yüklenmez ferahtır)

Başka bi eksk bulamıyorum :D

Android in +sı
-uygulama ve oyun çok fazla(aşırıııııı :D)
-menüsü ve uygulamaları ortada, yüklediğin bir şeyi fazla aramazsın.
-işlemci ve rami fazla(android biraz hantal olduğu için)

- si
-program çeşidi az
-arayüzü daha geç cevap veriyor
-samsung ve htc hariç markalarda menü hareketinde bile kasıyor(512 mb ramli dell de :D:D:D:D)
-malzemeleri mokia ile asla kıyaslanamaz.(dayanıklılık)

Buradan çıkan sonuç; Android sadece uygulama ve işlemci yönünden üstün fakat symbian lı telefonu rahatça yere düşürebilirsiniz(içiniz az da olsa cızzzzz eder):D ve geri kalan şeyler benzer :duello:

• Beğen
Tepkiler: south ve alayisyan024
punisher123

punisher123

Üye
Android ile symbianı karşılaştırmak yerine cihazları karşılaştırmak daha doğru olur,701 Aceden her türlü daha iyi bi seçimdir,Uygulama konusunda kasmayın,androidde daha çok uygulama var ancak durum şöyle,Nokia storede 3-5 gaz çıkarma uygulaması varken,Android markette yüzlerce,Yani uygulama çeşidi değil sayısı fazla..

aleranol

aleranol

Üye
Zaten bende mesaja yazdım sayı ile çeşidi. androidin çeşidi az oyun çok oyun örn. bizde bi tane köstebek avlama varsa androidde 50-60 yane vardır. eminim :pro:

----------Eklendi @ 12:43:43 ---------- Yazıldı @ 12:41:14 ----------

ya zaten ace dediğin nedir ki ya alterntif kalitesiz bi android ne bekliyoruz ki? Ama 701 hem fiyatı yeterli hem yazılımı gerçekten güzel hemde performans olarak zaten android 200-300mb ramden azını kullanmazken symbian 100-150 ile çalışıyor al sana symbian ve donanım uygunluğu :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
elbette belle .Bana göre çok hoş :spr

sonerrap

sonerrap

Üye
701 alalı bi hafta oluyor ve bence cok iyi galaxy ace ile karşılaştırılamaz bile androide gelince android bir virüs sürekli arka planda bişeyler acar teli sömürmek için herşeyi yapar

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bi konuda android bölümünde aç :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kalite ve performans arıyorsan=Symbian
Oyun ve uygulama arıyorsan=Android

cortex47

cortex47

Üye
Eğer android seçimin galaxy s2 ve varyantları olsaydı ben de android derdim, ama değilse belle.

great14

great14

Üye
Performans bakımından Nokia 701 ezer geçer. Uygulama da seni idare eder. Her türlü hd oyunu da açar. 701 ' in GPU su en iyi gpu lardan biri ve benchmark testlerinde piyasanın en iyilerini yiyor

eisenhiem

Üye
nokia e6 aldim 1 ay once iki arkadasimda da android cihaz vardi onlari gordum pisman oldum symbian gercekten oluyor. Maxicep e bak symbian ^3 1 aydir uygulamalar ayni falan cart curt sarji da az gidiyor gun asiri sarj edilir mi ya 1500mah pil! Sen android al rahat et ;)

ali.oren

ali.oren

Üye
Nokia bu cihaza 1ghz işletim sistemini boşuna koymadı. Eğer symbian da talep düşmeye devam ederse windows yazılımını sürecekler. Yani nokia bu telefonlarla ismini kurtarmış olacak. Yeniliklere açık bir telefon olduğu için tabiki nokia tercih edilmeli.
Ben android kullanıyorum ve birsürü sıkıntısı var, o yüzden tekrar nokia ya geçmeyi düşünüyorum. Tercihim 701, 603 veya C6-01

klongs

klongs

Üye
alacağın cihaza göre değişir ace mi 603 603 derim 701 mi neo v mi dersen neo v derim android alacaksan neo v nin altına düşmemeni öneririm android den tam yararlanmak istiyorsan custom romlar denemek istiyorsan kerneller denemek istiyorsan s2 ve benzeri bir cihaz almalısın

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
ben aldim android alacak isen internet pakrtin yok ise ve yakinlarinda priz yok ise hic alma bence

serbest888

serbest888

Üye
Tartişmasiz 701 . Bir aydir kullaniyorum çok iyi (en azindan bana göre)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt