belle mesaj okuyucu türkce dil ve ses dosyasını paylasırmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim onu rofs2 gommeden calismaz ben yaptim ve gayet basarili calisiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ucu-turkce-ses-dosyasi-aylin-baci-467831.html bunumu n8 belle rofs 2 sine gömdün? nasıl yapcaz o işi yani rofs2 nin neresine cooker ile heral ?
evet ama ama benimki rofs2 delght v3.2 uyarmi sana dosyalarida var ama ayitlamam lazim anliycan paket halinde hazirladim turkce olarak hem rofs2 turkce hem uda dosyasina gomulecekleri tam turkce olsun diye.

----------Eklendi @ 10:33:55 ---------- Yazıldı @ 10:30:49 ----------

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ucu-turkce-ses-dosyasi-aylin-baci-467831.html bunumu n8 belle rofs 2 sine gömdün? nasıl yapcaz o işi yani rofs2 nin neresine cooker ile heral ?
ordaki dosya eksik system icine kurulacaklari koymamis.

mustimix41

mustimix41

Üye
    Konu Sahibi
ben ivo777 V3.1 tr kullanıyorum eger bana musait zamanında paylasırsan bu konuda bi denerim belki olur ?

----------Eklendi @ 11:44:07 ---------- Yazıldı @ 11:43:15 ----------

evet ama ama benimki rofs2 delght v3.2 uyarmi sana dosyalarida var ama ayitlamam lazim anliycan paket halinde hazirladim turkce olarak hem rofs2 turkce hem uda dosyasina gomulecekleri tam turkce olsun diye.

----------Eklendi @ 10:33:55 ---------- Yazıldı @ 10:30:49 ----------

ordaki dosya eksik system icine kurulacaklari koymamis.

ben ivo777 V3.1 tr kullanıyorum eger bana musait zamanında paylasırsan bu konuda bi denerim belki olur ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

----------Eklendi @ 11:44:07 ---------- Yazıldı @ 11:43:15 ----------

V3.2 bir dusuk versiyona uymaz ama size hemen hazirladim direk rofs2 icine at ve paketle fakat once nokia cookerla rofs2 icinden system dosyasini sil ve bu dosyayi ac icine atarak paketle.

burdan indirebilirsin: Kurtulus40

mustimix41

mustimix41

Üye
    Konu Sahibi

V3.2 bir dusuk versiyona uymaz ama size hemen hazirladim direk rofs2 icine at ve paketle fakat once nokia cookerla rofs2 icinden system dosyasini sil ve bu dosyayi ac icine atarak paketle.

burdan indirebilirsin: Kurtulus40
teşekkürler şimdi işten geldim uyucam kalkınca ilk işim bunu denemek olacak inş olurr....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
teşekkürler şimdi işten geldim uyucam kalkınca ilk işim bunu denemek olacak inş olurr....
rofs2 ana dizine 3 doyayi at kesin olur.herkez veriyor ama eksik veriyor.ama ilk once system doyasini sil.

year_one_26

year_one_26

Üye
bunun 5800 için olanı var mı mesaj okuyucunun varsa paylaşır mısınız

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bunun 5800 için olanı var mı mesaj okuyucunun varsa paylaşır mısınız
zaten aynisi dostum hic degismedi aylin aylindir.ayrica sadece aylin olmuyor gelen mesasin diline gore okuyor almanca ingilizceyse ingilizce okuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt