Eru Illuvatar Üye part1 i indirdim navibar ı uzun süredir arıyordum cok iyi oldu megapack in neyi degistirdigini anlamadım ama sorun degil ayrıca temalar da harika.gelelim asıl konuya mobilden part 2 yi indiremedim acaba baska hata alan var mı?
part1 i indirdim navibar ı uzun süredir arıyordum cok iyi oldu megapack in neyi degistirdigini anlamadım ama sorun degil ayrıca temalar da harika.gelelim asıl konuya mobilden part 2 yi indiremedim acaba baska hata alan var mı?
Eru Illuvatar Üye Bu görüntüler hangi telefondan alındı acaba?ev ekranındaki saat sarj şebeke göstergeleri vs. nasıl gizlenebilir?
Bu görüntüler hangi telefondan alındı acaba?ev ekranındaki saat sarj şebeke göstergeleri vs. nasıl gizlenebilir?
NextWorld Üye metalci melek' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun symbianının fotoğraflarını çek arkaya acılı bir fon müziği ekle anı die sakla
metalci melek' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun symbianının fotoğraflarını çek arkaya acılı bir fon müziği ekle anı die sakla
Orodruin Üye Şu başlığa açan arkadaş el atabilir mi ? İkinci link uçmuş. ve türkçeleştirildi mi ? Cevap yazarsanız gerçekten çok sevinirm...
Şu başlığa açan arkadaş el atabilir mi ? İkinci link uçmuş. ve türkçeleştirildi mi ? Cevap yazarsanız gerçekten çok sevinirm...