Belle Kinetik Kaydırma Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Belle Kinetik Kaydırma Hakkında Yardım
Uzun zamandır sadece seyirciydim arkadaslar bu 2 ay aradan sonra ilk konum Neyse fazla uzatmıyım sorayım Reis Cfwsinin en güncel sürümünü kullanıyorum ve bir sürü Belle cfwsi kullandım hepsinde Kinetik kaydırma vardı.Simdi size sorumu sorayım Bu kinetik kaydırmayı nasıl kapatabilirim?

Not: Simdi kinetik kaydırma derken yanlıs anlasılmasın hani bi defa sürüklüyosunuz o en asagıya kadar iniyor ya o sekilde

Febris

Üye
ne guzel arkkds nıye kapatclksn kıı yazılımdan ckartılabilir

ЯReiS

Üye
bu dosyayi editleminiz gerekir..rofs2\private\10202be9\20021192.txt

siz ne yapmak istiyorsunuz anlamadim ama dosya icindeki 0x2 degerini 0 yaparsaniz yukaridan asagiya kayma hizi hep ayni olur..

eger komple yok etmek istiyorsaniz o zaman rofs2/private/10202be9/persist/20021192.cre veya rofs2/private.10202be9/20021192.txt hangisi varsa silin..tamamdir..

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
ne guzel arkkds nıye kapatclksn kıı yazılımdan ckartılabilir

ARkadas 701 aldı Onunla karsılastırıcaz vede menüde asagı dogru inerken kasma ve donma yapıyor o yüzden

bu dosyayi editleminiz gerekir..rofs2\private\10202be9\20021192.txt

siz ne yapmak istiyorsunuz anlamadim ama dosya icindeki 0x2 degerini 0 yaparsaniz yukaridan asagiya kayma hizi hep ayni olur..

editlemek derken?

----------Eklendi @ 13:36:42 ---------- Yazıldı @ 13:35:04 ----------

Özet olarak kaydırmaları orjinal yazılımdaki gibi olsun istiyorum

ЯReiS

Üye
duzenlemek yani acip dosyadaki degerleri degistereceksiniz..siz ne yapmak istiyorsunuz??

kapatmak sa eger rofs2/private/10202be9/persist/20021192.cre veya rofs2/private.10202be9/20021192.txt hangisi varsa silin..tamamdir..

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Direk kapatmak istiyorum vede dedigin dosyaları silerek kapatamadım

ЯReiS

Üye
iki dosyayida sildiniz mi veya hangisi varsa?? baska yoktur kardesim bunlar mod..silinince orjinale doner kapatip acin tel;efonu tamam olmasi lazim..

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
txt dosyasını bulamadım .cre yi sildim ama txt yok

----------Eklendi @ 14:57:25 ---------- Yazıldı @ 14:55:06 ----------

x plore da yok öyle bi dosya bulamadım. Cre yi sildim kapatıp actım ama degisen bisey yok

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapcagımı seyetseniz

ЯReiS

Üye
o zaman Z icinde bu dosyalar varmi bakarmisiniz??

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Z hafızaya nasıl ulasıyoruz hocam?

ЯReiS

Üye
x-plore yardimiyle..once onu kurmak gerekiyor sonra x-plore ayarlarindan yukaridaki ilk 4 kutucugu isaretleyin ve butun diskleriniz gorunecek..ama bir sorun var ki eger Z de ise bu dosylar silemezsiniz..sadece flash ile duzelir..

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
evet Zde nasıl flashlamam lazım?

bende kinetik kaydırma olsun istiyorum ama link bulamadım yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...