Belle Kinetik Kaydırma Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Belle Kinetik Kaydırma Hakkında Yardım
Uzun zamandır sadece seyirciydim arkadaslar bu 2 ay aradan sonra ilk konum :D Neyse fazla uzatmıyım sorayım Reis Cfwsinin en güncel sürümünü kullanıyorum ve bir sürü Belle cfwsi kullandım hepsinde Kinetik kaydırma vardı.Simdi size sorumu sorayım Bu kinetik kaydırmayı nasıl kapatabilirim?

Not: Simdi kinetik kaydırma derken yanlıs anlasılmasın hani bi defa sürüklüyosunuz o en asagıya kadar iniyor ya o sekilde :D

Febris

Febris

Üye
ne guzel arkkds nıye kapatclksn kıı :) yazılımdan ckartılabilir

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu dosyayi editleminiz gerekir..rofs2\private\10202be9\20021192.txt

siz ne yapmak istiyorsunuz anlamadim ama dosya icindeki 0x2 degerini 0 yaparsaniz yukaridan asagiya kayma hizi hep ayni olur..

eger komple yok etmek istiyorsaniz o zaman rofs2/private/10202be9/persist/20021192.cre veya rofs2/private.10202be9/20021192.txt hangisi varsa silin..tamamdir..

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
ne guzel arkkds nıye kapatclksn kıı :) yazılımdan ckartılabilir

ARkadas 701 aldı Onunla karsılastırıcaz vede menüde asagı dogru inerken kasma ve donma yapıyor o yüzden :)

bu dosyayi editleminiz gerekir..rofs2\private\10202be9\20021192.txt

siz ne yapmak istiyorsunuz anlamadim ama dosya icindeki 0x2 degerini 0 yaparsaniz yukaridan asagiya kayma hizi hep ayni olur..

editlemek derken?

----------Eklendi @ 13:36:42 ---------- Yazıldı @ 13:35:04 ----------

Özet olarak kaydırmaları orjinal yazılımdaki gibi olsun istiyorum

ЯReiS

ЯReiS

Üye
duzenlemek yani acip dosyadaki degerleri degistereceksiniz..siz ne yapmak istiyorsunuz??

kapatmak sa eger rofs2/private/10202be9/persist/20021192.cre veya rofs2/private.10202be9/20021192.txt hangisi varsa silin..tamamdir..

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Direk kapatmak istiyorum vede dedigin dosyaları silerek kapatamadım :(

ЯReiS

ЯReiS

Üye
iki dosyayida sildiniz mi veya hangisi varsa?? baska yoktur kardesim bunlar mod..silinince orjinale doner kapatip acin tel;efonu tamam olmasi lazim..

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
txt dosyasını bulamadım .cre yi sildim ama txt yok

----------Eklendi @ 14:57:25 ---------- Yazıldı @ 14:55:06 ----------

x plore da yok öyle bi dosya bulamadım. Cre yi sildim kapatıp actım ama degisen bisey yok

Febris

Febris

Üye
rofs tan silicksn :)

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapcagımı seyetseniz :D

ЯReiS

ЯReiS

Üye
o zaman Z icinde bu dosyalar varmi bakarmisiniz??

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Z hafızaya nasıl ulasıyoruz hocam?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
x-plore yardimiyle..once onu kurmak gerekiyor sonra x-plore ayarlarindan yukaridaki ilk 4 kutucugu isaretleyin ve butun diskleriniz gorunecek..ama bir sorun var ki eger Z de ise bu dosylar silemezsiniz..sadece flash ile duzelir..

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
evet Zde nasıl flashlamam lazım?

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
bende kinetik kaydırma olsun istiyorum ama link bulamadım yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt