belle kesin olarak geldi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belle kesin olarak geldi
arkadaslar nokia destek hattı bugün itibarıyla belle güncellemesi geldi yarından itibaren sadece suitele gübcelleyebilirsiniz dedi

Tepkiler: hakan_710

_ardaa

Üye
kim dedi ne zaman dedi ne dedi niye dedi yarın gelmezse sana fena sayarlar benden söylemesi, her yeni güncelleme zamanı böyle şeyler oluyor herkesin ulaşabileceği (twitter, facebook yada resmi nokia sitesi) resmi bir açıklama yapılmadıktan sonra gerisi boş.

Yarın gelebilir de gelmeyebilir de 30 marta kadar zamanı var heyecana gerek yok.

Tepkiler: ravenas ve kenan_dkaya
wi fi üzerinden güncelleyemicekmiyiz ozmn :S

gelmezse eğer forumun gazabına ugrarsın ama benden söylemesi..

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mülteri temsilcisinin adı var bende elif ses kayıtlarıda var gelmezse o kız nokiada bir dakka daha dursun adam degilim

arkadaslar nokia destek hattı bugün itibarıyla belle güncellemesi geldi yarından itibaren sadece suitele gübcelleyebilirsiniz dedi
nokia türkiye destek hattını aradıysan o salakların hiç bir şeyden haberi yok..

Tepkiler: DenizhaNq ve melihbeyza
bugun de suiteyi acamadim guncelleme istedi yapmayinca kapatti direk belki yariiin...

Telefondan güncellenme olmayacak.Bu haber doğru olabilir

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telden güncelleme kontrolu yapmayın güncellemeyi sadece nokia suitin son versiyonu görebilicek suiti güncellemeyenlerde göremiyecekmiş

covar

Üye
yawww bunu söleyen arkadaş nokia destek hattınımı aradıda sordu bu güncellemeyi gelecekse gelsin artık millet diye diye ben catlatım yoksa bu belle melle bunlara hastalığım yok nokia destek hattını arayacağım bakayım bana ne dicekler

evet. Sadece pc suite son surumu olan bilgisayarlardan guncelleme yapılabilecek.