Belle In 5800 v3

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Gçenlerde denemştm bu omu ama bilmiyorum kendisi kötüydü program ile bunlar Oluyordu programı açıyorduk öyle oluyordu budamı öyle

- - - Eklendi - - -

Program çok şarj yermi acaba arkadaşlar ? Mesela 1 gün gidiyorsa 20 Saat gider gibiyse süper

- - - Eklendi - - -

Cevp yazacak brisi yokmu !
:nono:
bir süre giremedim kardeşim şarj süresini kesin olarak test etmedim :oke: ama fazla fark yok

vök

Üye
şimdi indirdim göründüğü gibi ise çok iyi eline sağlık

lgi

Üye
hocam menü tusuna basınca ev ekranından atma yapıyormu

nirvana79

nirvana79

Üye
arkadaşlar emeği geçenlere çok teşekkürler çok stabil ve kullanımı kolay bir yazılım olmuş gerçekten çok beğendim emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim elinize sağlık şimdilik küçük bir eksik var haritalarda wifi seçeneği yok dolayısıyla güncelleme dahi yapamıyoruz birde medya bar çalışmıyor bunlardaki hatalar düzeltilirse gerçekten çok güzel ve kullanışlı olur tekrar teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bu arada hemen hemen bütün yorumları okudum şöyle bi düşündüm ben başka bir cwf mi yükledim acaba dedim kendi kendime yoksa yükleyen arkadaş bilmeden başka bir cfw mi yükledi foruma :) gerçekten kolay kolay cwf beğenmiyorum kardeş daha önce onlarca cwf yükledim telefona tamam buldum işte bu dediğim bütün cwf ler daha 1 gün geçmeden ya donuyor ya hata veriyor yada kendi kendine reset atıyordu sen yorumlarda bilmiyorum demişsin bazı şeyleri ama sanırım bilmeden diğer cwflerde olmayan stabilliği kazandırmışsın :) herzaman en az 3-4 cwf denerim nasıl olsa format atıyorum diğerlerinide deniyeyim derim fakat ilk defa senin cwf de takıldım sadece eksikleri giderirsen uzun soluklu bir cwf olur şarjıda fazla yemiyor aman kardeş cwf de değişiklik yapma sadece eksikleri gider yeter! kolay gelsin

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şu cfw ye güncelleme bekliyoruz.

VforAhmet

VforAhmet

Üye
Telefonumda zaten bir cfw var, üstüne bunu kursam bir sorun olur m?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Olmaz Bu Cfw Hakan Güven Nin Cfw Si Üzerine Kuruldu Izin Olmadığı Için Güncelleme Gelmiyor

- - - Eklendi - - -

Üzerine atsanız sıkıntı olmaz

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
kardeşim tam olarak belli değil ben tahmini bir süre veririm şu anda evde değilim eve gidince ilgileneceğim

denedim çalışmadı ama ramde sıkıntı yok ben boşta 30 un altına düşmedim jbtaskman lede gereksiz menü gibi uygulamaları sonlandırınca 43 mb ram yaptım bi denemelisin

ikon temadan kaynaklanıyo çözmeye çalışacağım
o fotoğraflar icono nasıl düzelecek v3 varmı öyle sorun

li.der

li.der

Üye
arkadaşım önce belirteyim eksiklere rağmen cfw süper tşk bende ektra orjinal tuş kilitlemede sorun oluo güncelleme yapmışsın fakat yayınlayamadığını söylemişsin sorunları ortadan kaldırdınmı artı biliorum hakanın cfw de çalışma yaptığın için yayınlamıosun eğer sorunları giderdinse tarif et biz bişeyler yapalım budamı yasak tam bilmiorum ama bişeyler yapmak gerek yazık olcak bu süper cfw ye :vur

- - - Eklendi - - -

tariften kastım nfe de rosfs paketlenmio sen nasıl paketledin bunu ya hiç bi ekleme çıkarma yapmadan bile paketlenmio şimdi sakın sende oynama yasak yapmayın deme bunuda bilmiorum gerçi yasak mı

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
o fotoğraflar icono nasıl düzelecek v3 varmı öyle sorun

onda bir sıkknıtı var analmadım

- - - Eklendi - - -

arkadaşım önce belirteyim eksiklere rağmen cfw süper tşk bende ektra orjinal tuş kilitlemede sorun oluo güncelleme yapmışsın fakat yayınlayamadığını söylemişsin sorunları ortadan kaldırdınmı artı biliorum hakanın cfw de çalışma yaptığın için yayınlamıosun eğer sorunları giderdinse tarif et biz bişeyler yapalım budamı yasak tam bilmiorum ama bişeyler yapmak gerek yazık olcak bu süper cfw ye :vur

- - - Eklendi - - -

tariften kastım nfe de rosfs paketlenmio sen nasıl paketledin bunu ya hiç bi ekleme çıkarma yapmadan bile paketlenmio şimdi sakın sende oynama yasak yapmayın deme bunuda bilmiorum gerçi yasak mı

paketlememesinin sebebi yönetici izni isteyen bir yerdedir masaüstünde falan yap o işi yada programı baştan indir :oke: tan hatırlamıyourm ne yaptığımı yaz tatilinde yapmıştım

MyxmmeT

Üye
Beyler yeni bir program yüklediğimde örneğin;whatsapp belleshell modundayken hiç bir yerde bulamıyorum.Ayrıca birisi aradığında filan kırmızı tuşla kapatamıyosun,yeni bir program eklediğinde onu nasıl kısayol olarak eklicem kısayollarda gözükmüyor.Birde mesela mesajlar filan geldiğinde ana ekranda gözükmüyo illa menüye girip o programı açıcaksın mesajları filan onu nasıl yapıcaz.

EmReRoĞlU

Üye
Beyler yeni bir program yüklediğimde örneğin;whatsapp belleshell modundayken hiç bir yerde bulamıyorum.Ayrıca birisi aradığında filan kırmızı tuşla kapatamıyosun,yeni bir program eklediğinde onu nasıl kısayol olarak eklicem kısayollarda gözükmüyor.Birde mesela mesajlar filan geldiğinde ana ekranda gözükmüyo illa menüye girip o programı açıcaksın mesajları filan onu nasıl yapıcaz.

Yeni program yüklediğinde belle shell programını kapat aç
Kırmızı tuşu bilmiyorum,ben de öyle bir sorum yok!
Mesajlar ana ekranda gözükmüyor, evet ama ana ekrana mesaj kısayolu ekle tamamdır,biraz sorunlu program ama ben seviyorum

Üst Alt