Belle In 5800 v3

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu simdi 5800 v60.0.003 için demi daha önce böyle bir görsellik görmedim sakata gelmeyelim sonra

tabi ki 60.0.003 ama bu belle shell programının cfwye gömülmüş hali

fhrettn

Üye
tamam elinize sağlık teşekkürler bilgilendirme için

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: veysel001905

veysel001905

Üye
kardş 5250 için yapamazmısın hannyy

- - - Eklendi - - -

heyy

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Yapamam malesef 5250 telefonum yok ama belle shell uygulamasini kur çok yakın olur :oke:

veysel001905

Üye
yaa bn yapsam limk var mı yapabilcğim

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Nfe aç pnht nin auto installer modunu uygula

fhrettn

Üye
birde simdi bu senin yaptığın mı daha iyi yoksa hakan güven in yaptığı mı biliyorum sen onun üzerine yaptın ama görsel öğeler aynı mı

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Hakanın cfw si daha iyi kardeş bende bazı hatalar var onda yok paylaşım yasağı yaptığından beri ben paylaşmadim tercih senin

fhrettn

Üye
ben yapınca uzun süre kullanacağım birşey istiyorum telefonu deneme tahtası olarak kullanıp bozmak istemiyorum onun için en az hata en iyi görsellik ve en iyi olmasa da performans istediğim için yalan yok sanırım hakaninkini yada tcknin kini kullanacağım ama seninkin de gözüm kaldı çok güzel gözüküyor başarılar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeş tercih senin benimkinde hatalar var mediabar gibi ben bile kendi yaptığım cfwyi kullanmıyorum performans epey düşüyor

qamer06

Üye
ya bu shell in program olanı değil de cfw olanı bu mu ?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Program cfwye gömüldü ama kaldırılabilir

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
belle shell programını yükle tele fonuna olur

Ene524

Ene524

Üye
Deniyorum kardeş.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
emeğine sağlık kardeş süper olmuş.fakat mediabar çalışmıyor ,ve farklı duvar kağıdı koyamadım. yokmudur bunun bi çözümü ?

traji_komixxx

Üye
media bar çalışmıyo :D yardımm pls..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeş süper olmuş.fakat mediabar çalışmıyor ,ve farklı duvar kağıdı koyamadım. yokmudur bunun bi çözümü ?

Şimdilik Yok Ben V4 Yapmıştım Ama Yayımlama Izini Alamadım Başka Yazılım in Üstüne Kurduğum Için

sohey

Üye
Gçenlerde denemştm bu omu ama bilmiyorum kendisi kötüydü program ile bunlar Oluyordu programı açıyorduk öyle oluyordu budamı öyle

- - - Eklendi - - -

Program çok şarj yermi acaba arkadaşlar ? Mesela 1 gün gidiyorsa 20 Saat gider gibiyse süper

- - - Eklendi - - -

Cevp yazacak brisi yokmu !
:nono:

Takipçi Satın Al

Üst Alt