Belle In 5800 v3

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhuncu

Üye
İlk kurulduğunda 31 mb ram değeri kullandıkça 26 mb oluyor 3 uygulama açtınmı küt atıyor belle shellden bide orta tuşa basınca açma tuşu gelmiyor program yüklediğinizde görünebilmesi için belle shellikapatıp açmak gerekiyor beniim gördüklerim bunlar bu sorunlar halledilirse bide ram değeri en düşük 30 yapılırsa kullanılır gerçi ben bu şekilde bile kullanıyorum ve tatmin edici :)

Furkan-E

Üye
internette bi arat yüklersin

Denedim onların hepsinde güncelleme hatası adıyla hata alıyorum, kurmadığım harita kalmadı, yeni güncelleme getirmeyi düşünüyorsan alternatif olarak maps koyar mısın?

ceyhuncu

Üye
Ekstradan hatalar xpresmusic tuşu çalışmıyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
abi bişey dicem ben belle shellli kaldırdım ram değeri hayatımda ilk kez bu kadar çok gördüm 55 den aşağı düşmüyor ve rekor ram değeri 62 mb süper yav eline sağlık :D

:rica:

- - - Eklendi - - -

İlk kurulduğunda 31 mb ram değeri kullandıkça 26 mb oluyor 3 uygulama açtınmı küt atıyor belle shellden bide orta tuşa basınca açma tuşu gelmiyor program yüklediğinizde görünebilmesi için belle shellikapatıp açmak gerekiyor beniim gördüklerim bunlar bu sorunlar halledilirse bide ram değeri en düşük 30 yapılırsa kullanılır gerçi ben bu şekilde bile kullanıyorum ve tatmin edici :)

belle shell 25 mb falan ram yiyor o yüzden ram sıkıştığında bazen atması normal yani sonuçta 120 mb ramden bahsediyoruz yarısını symbian kulanıyor geriye 60 kalıyo web shell falan derken sıkışıyo 30 un altına boşta düşerse ramblow la temizleyin 30 un üstüne çıkar program yükleyince shelli resetlemek gerekiyor o program hatası yeni sürümü bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Denedim onların hepsinde güncelleme hatası adıyla hata alıyorum, kurmadığım harita kalmadı, yeni güncelleme getirmeyi düşünüyorsan alternatif olarak maps koyar mısın?

tamam kardeş bi denerim güncelleme yayınlayacaktom ama haritaları koyup yayınlarım ok :)

- - - Eklendi - - -

Ekstradan hatalar xpresmusic tuşu çalışmıyor.

xpressmusic tuşu = mediabardır kardeşim 1. sayfada belirttik

- - - Eklendi - - -

Bi denerim. ilgin için teşekkürler :)

:rica:

- - - Eklendi - - -

mediabarı düzelttim sayılırda usb kablom bozuldu deneyemiyorum bugün alabilirsem alacağım o yüzden güncelleme yayınlayamadım ama bi 15 gün daha yayınlayamacağım herhalde kursa gideceğimde neyse 2 hafta sonra yayınlarım :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
nasıl yükleniyor daha hiç cfw yüklemedimde

ykpknl

ykpknl

Üye
ya bişe soracam belle shell ekstradan mı açılıyor yoksa orjinal ev ekranı belle shell mi ?

lazye

lazye

Üye
bişey dicem mağaza sorunu var mı yani içinde zaten qt var ama yinede soruyum dedim :D

emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
Gerçekten çok güzel bir cfw. Yüklediğimden beri hiçbir problem çıkmadı ancak media barın çalışmaması oldukça büyük bir dezavantaj. Ayrıca menü tuşuda çalışmıyor. Ama bunlara rağmen gerçekten çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkürler.....
:oke:
Dipnot: Belle Shell açıkken 55mb ram değeri elde ettim. Ancak satabil olarak 30mb altına inmiyor....

palaone

Üye
Cfw'de ayarlara falan girince seçenekler vs. diğer gibi yazılar yerine acayip simgeler çıkıyor onları nasıl düzeltebiliriz ya da herkestemi öyle ?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bişey dicem mağaza sorunu var mı yani içinde zaten qt var ama yinede soruyum dedim :D
yok kardeşim içinde yok ama yüklersen çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Gerçekten çok güzel bir cfw. Yüklediğimden beri hiçbir problem çıkmadı ancak media barın çalışmaması oldukça büyük bir dezavantaj. Ayrıca menü tuşuda çalışmıyor. Ama bunlara rağmen gerçekten çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkürler.....
:oke:
Dipnot: Belle Shell açıkken 55mb ram değeri elde ettim. Ancak satabil olarak 30mb altına inmiyor....

kerdeş aslında güncelleme yayınlayacaktınm ama haganquven kardeşin yasağı üzerine yayınlamıyorum mediabarı çözdüm ama yayınlamadım 55 nasıl elde ettin

lazye

lazye

Üye
Cfw'de ayarlara falan girince seçenekler vs. diğer gibi yazılar yerine acayip simgeler çıkıyor onları nasıl düzeltebiliriz ya da herkestemi öyle ?
arkadaşm bu belle barın özelliği yani istemiyosan nfe ile düzenlemen gerek bir problem değil yani :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

yok kardeşim içinde yok ama yüklersen çalışıyor

- - - Eklendi - - -

kerdeş aslında güncelleme yayınlayacaktınm ama haganquven kardeşin yasağı üzerine yayınlamıyorum mediabarı çözdüm ama yayınlamadım 55 nasıl elde ettin
temiz port üzerine kendin kur hem sadece sana ait bişey olur

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeş bende öyle düşünüyorum internetim kotalı ay bitince temiz port indirip yapmaya çalışacağım

- - - Eklendi - - -

Haklısın kardeş bende öyle düşünüyorum internetim kotalı ay bitince temiz port indirip yapmaya çalışacağım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kolay gelsin :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Sağol hakan kardeş

xmanyak

xmanyak

Üye
muhteşem olmuş ama beyaz tuşa basınca belle shell arka plana geçiyor bunu engellemek mümkünmü?

--------------------edit-----------------------------
belle shellin ayarlarından düzeliyomuş :)

fhrettn

Üye
kardeş bu simdi 5800 v60.0.003 için demi daha önce böyle bir görsellik görmedim sakata gelmeyelim sonra

Takipçi Satın Al

Üst Alt