Belle In 5800 v3

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Usta bu işi hafıza kartını biçimlendirmeden yapmanın bir yolu yok mu?

eğer sana sorun olmazsa biçimölendirmene gerek yok mesela ben biçimlendirmiyorum her açılışta nokia white tema geliyo suriseden kalmış olur ama tema falan karışır işe ama fazla sorun olmaz

mks740

mks740

Üye
Benim amaç yüklediğim programlar silinmesin.Bir daha uğraşmayayım.Hafıza Kartını çıkarıp yapsam bi sorun olur mu?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Benim amaç yüklediğim programlar silinmesin.Bir daha uğraşmayayım.Hafıza Kartını çıkarıp yapsam bi sorun olur mu?
kardeş o programa göre değişir mesela ben flaş attığımda screensnap programı duruyo diğerleri siliniyor

mks740

mks740

Üye
kardeş o programa göre değişir mesela ben flaş attığımda screensnap programı duruyo diğerleri siliniyor

Hafıza kartını çıkarıp flaşlayıp yeniden hafıza kartını taksam ne olur?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
x-scarface

x-scarface

Üye
Usta bu işi hafıza kartını biçimlendirmeden yapmanın bir yolu yok mu?

her flaşta sadece hafıza kartındaki sys, resource, private, system klasörleri silersen hiçbir sorun oluşmaz diğer dosyalar veya veriler kalabilir :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca program kalsın diye birsey mümkün değil programlar c hafızasında yüklenir sen flaş atınca zaten c hafızası sıfırlanır o zamanda e deki yarım kalan programlar stabil çalışmaz.
tek tek yeniden yüklemek sorun oluyor diyorsan autoinstaller programını kullan.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
mks740

mks740

Üye

her flaşta sadece hafıza kartındaki sys, resource, private, system klasörleri silersen hiçbir sorun oluşmaz diğer dosyalar veya veriler kalabilir :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca program kalsın diye birsey mümkün değil programlar c hafızasında yüklenir sen flaş atınca zaten c hafızası sıfırlanır o zamanda e deki yarım kalan programlar stabil çalışmaz.
tek tek yeniden yüklemek sorun oluyor diyorsan autoinstaller programını kullan.

Peki teşekkürler..

x-scarface

x-scarface

Üye
rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bazıları neden yüklenmez?

bak x-scarface arkadaş çok iyi açıklamış

- - - Eklendi - - -

ya da otomatik cfw en yüklensin diyorsanız nfe ile rofs2 yi açın pnht nin içine e klasörü oluşturun oraya atın programları oto yüklenir

- - - Eklendi - - -

ama sınırı geçmeyin :)

mks740

mks740

Üye
bak x-scarface arkadaş çok iyi açıklamış

- - - Eklendi - - -

ya da otomatik cfw en yüklensin diyorsanız nfe ile rofs2 yi açın pnht nin içine e klasörü oluşturun oraya atın programları oto yüklenir

- - - Eklendi - - -

ama sınırı geçmeyin :)
Tamam teşekkürler.Ayrıca cfw için de teşekkürler.Çok başarılı olmuş :oke:

aliosman166

aliosman166

Üye
menüyü nasıl 4x5 yaptın?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Furkan-E

Üye
OviMaps'ı ne şekilde yükleyebilirim?

kamikaze5561

Üye
Usta internette dolaşırken shell kapanıyor. Buna bir çare var mıdır ?

lazye

lazye

Üye
abi bişey dicem ben belle shellli kaldırdım ram değeri hayatımda ilk kez bu kadar çok gördüm 55 den aşağı düşmüyor ve rekor ram değeri 62 mb süper yav eline sağlık :D

kamikaze5561

Üye
=
bazen ram sıkıştığından kapanabilir bende hiç kapanmadı ama Ramblow diye bir program var rami boşaltıyo bi dene istersen

Bi denerim. ilgin için teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt