Belle In 5800 v3

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
güzel ellerine sağlık yalnız menü tuşu deaktif değil yani çalışıyor basınca c6 ev ekranına atıyor .s sorunu nasıl çözebilirim?

Sağdan = şekilindeki simgeden ayarlara girip tuş kontrolünü aktifleştir olarak ayarla seçeneğini seçmen yeterli dostum..

yanlizsevdali

Üye
fotograflar açılmıyormu bu cfw de resimde ikonu yüklenmemiş gözüküyor

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum. Peki bir sonraki güncellemeyi ne zaman yaparsın tahmini olarak?

kardeşim tam olarak belli değil ben tahmini bir süre veririm şu anda evde değilim eve gidince ilgileneceğim

Kardeşim gerçekten çok güzel bir cfw olmuş eline sağlık.Maşallah bu yazada maxicep aile çok güzel girdi.Çeşit çeşit programlar, cfw'ler ... inşallah hep boyle devam eder :good:

Görünüşe göre sanki biraz ram sıkıntısı olmuş.Chayanne Ram Politikası 5800'da çalışıyor mu?İstersen dene bi :)

denedim çalışmadı ama ramde sıkıntı yok ben boşta 30 un altına düşmedim jbtaskman lede gereksiz menü gibi uygulamaları sonlandırınca 43 mb ram yaptım bi denemelisin

fotograflar açılmıyormu bu cfw de resimde ikonu yüklenmemiş gözüküyor

ikon temadan kaynaklanıyo çözmeye çalışacağım

kamikaze5561

Üye
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş :)

mehmetsunar

Üye
x6 için yaparmısın kardeş ya. Çok duacı olurum sana :)

metinn27

metinn27

Üye
üzerinde biraz uğraşıp sorunları düzeltirsen tamamen Türkçe yapabilirsen, kararlı hale gelirse yani 3 aydır kullandığım Sunrise CFW den geçiş yapabilirim...

KIRANLIK

Üye
tesekkurler gardas 10 numara olmus ama kablosuz aglari bulmuyor bunun cozumu ne ;((

facem12

Üye
Kardeş bunun 3x4 olanı varmı?

qkt35

Üye
USTA temanın adı ne

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
x6 için yaparmısın kardeş ya. Çok duacı olurum sana :)

yaparım kardeş ama deneme imkanım yok

- - - Eklendi - - -

üzerinde biraz uğraşıp sorunları düzeltirsen tamamen Türkçe yapabilirsen, kararlı hale gelirse yani 3 aydır kullandığım Sunrise CFW den geçiş yapabilirim...

zaten %97 türkçe geriside kolay kelimeler mesela cancel bunlara uğraşacağım ama bilmiyorum çözebilirmiyim mediabara gelince o cfw de yüklü ama belleshelli açılışa koyunca yer kalmıyo ama çözeceğim o problemi en yakın zamanda türkçe problemleri resimdeki gibi değil i ler ı oldu mesela

- - - Eklendi - - -

tesekkurler gardas 10 numara olmus ama kablosuz aglari bulmuyor bunun cozumu ne ;((

kardeş bende buluyor senin donanımsal olabilir ben buluyorum

- - - Eklendi - - -

Kardeş bunun 3x4 olanı varmı?

Shell 4*5 olduğundan onu düzeltme şansım yok ama uğraşacağım

- - - Eklendi - - -

USTA temanın adı ne

Temayı haqanquven nickli arkadaşın Belle Shell yazılımından izniyle aldım

qkt35

Üye
catrefb temanın dosyalarını cfw den cıkarıp baska bir cfw ye gömmek istiyorum ama dosyaları alıp başka cfw ye gömunce nokia white tema oluyo ve ayarlardan temalara giremiyorum hangi dosyaları alıp nereye atmam gerekiyo söyleyeblirmisin

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
catrefb temanın dosyalarını cfw den cıkarıp baska bir cfw ye gömmek istiyorum ama dosyaları alıp başka cfw ye gömunce nokia white tema oluyo ve ayarlardan temalara giremiyorum hangi dosyaları alıp nereye atmam gerekiyo söyleyeblirmisin

hafıza karını çıkart bendede sunriseden kalmıştı hafıza kartını çıkart yad a biçimlendir eski sistemler sistemin kafasını karıştırıyor

qkt35

Üye
hafıza kartı takmadım hiç zaten bana sadece temanın rofsa atılan dosyaları lazım bide
ROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyası bunları atabilirsen sevinirim.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı takmadım hiç zaten bana sadece temanın rofsa atılan dosyaları lazım bide
ROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyası bunları atabilirsen sevinirim.

temanın rofsa atılanı bilmiyorum bunu haqanquvenden isteyebilirsin tema bana ait değil​

- - - Eklendi - - -

Yeni güncelleme geldi duvarkağıtları değiştirildi

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Teşekkürler

mks740

mks740

Üye
Usta bu işi hafıza kartını biçimlendirmeden yapmanın bir yolu yok mu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt