Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

ekrem1990

Üye
forumda bişey olmadı.Ama suite yarın olmadı obürgün düşecek belle

----------Eklendi @ 16:50:09 ---------- Yazıldı @ 16:49:23 ----------

nokia twitter da cok yakında diyordu şimdi çok çok yakın yazmış face te.üçünçü bi çok gelmeden çıkar gibi...

sorgut

Üye
benimde konuştuğum tayfun idi adı

aslankaplants

aslankaplants

Üye

yurt dışında çıkmış ama kesin olarak türkiyeye belli değil dediler . bekleyeceğiz.

yurt dışında nasıl çıkmış sitelere baktım yok
ayrıca benim telefon yurt dışından alındı güncelleme de yok

hakan_710

hakan_710

Üye
Symbian Belle güncellemesi çok çok yakında yayınlanacaktır. Beklemede kalınız ;)6 dakika önce · :)

cukuleaks

Üye
Ben nokia care'ye gittim bugün. Sordum ama çalışanlar anlamadı. En yetkili kişiye yönlendirdiler hemen.:naughty: Odasına gittim. Dedim '' Bellenin çıkış tarihini biliyormusunuz?'' Dedi'' Yakında gelecek'' . Yaw abi bu adamlar taaa kocaeli izmitteki nokiacıları bile tembihlemişler yaw.:ah Oha yaw bukadar olmaz. Sonra bi sitede okudum '' Belleden sonra Carla , sonrada Donna gelecekmiş. Adama dedim Carla sonrada Donna gelecekmiş dedim. Adam '':hmmmbilmiorm. Hiç bi bilgim yok '' dedi. Daha onlar bilmio yaw. Bu nasıl servis kardeşim.:angry: Az daha konuşsam adam işten atılcak , yerine beni koyacaklar :zuhaha:

ekrem1990

Üye
geliyoooooor az kaldı:alkis

cukuleaks

Üye
Ya adamlar utanmasa , belle ne zaman gelio sorusuna '' Coming soon beyefendi, az biraz coming soon!'' Diyecek yaw :zuhaha: :zuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayatım boyunca kimsenin ekmegiyle oynamadım ama yarın süitte belleyi görmezsem elif nokiaya veda eder

hakan_710

hakan_710

Üye
aradım şimdi dağıtıma başlandı rm koduna göre güncelleme gelecek sırayla diyo :zuhaha: sonunda rahata kavuşuyoz :D

• Beğen
Tepkiler: ekrem1990

ekrem1990

Üye
:alkis

vg_engin

vg_engin

Üye
Güncelleyenler burdan bildirsin arkadaşlar merakla bekliyoruz :)

hakan_710

hakan_710

Üye
haydi beyler kutlamaya :zuhaha: :hoba::hoba: :halay2:

ekrem1990

Üye
dogru mu hakan

fayzteck

fayzteck

Üye
Dagıtım başladı dio endonezya :S

ersin146

ersin146

Üye
şimdi ben de aradım :D konustum önümüzdeki günlerde dedi numaramı alırken telefon kesildi tekrar aradim farklı birine yine aynısını sordum :D bildiğiniz gibi bir çok ülkede kullanıma sunuldu felan dedi türkiye'ye de uyarlanmış şekilde (uygulamalar felan da dedi arada) önümüzdeki günlerde gelecek dedi :D

cukuleaks

Üye
Güncelleme gelince profil resmini, belleli c6-01 le değiştirecekmisin ? :yuru

Üst Alt