Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar müjde belle du an itibariyle gelmiş yarından itibaren güncelleyebilirsiniz dedi nokia destek hattı oleeeeeeeey

----------Eklendi @ 15:17:48 ---------- Yazıldı @ 15:17:22 ----------

şimdi ben burdan kimsenin anlamıycagı bi dilden nokianın annasına bi selam göndersem banlanırmıyım acaba

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar müjde belle du an itibariyle gelmiş yarından itibaren güncelleyebilirsiniz dedi nokia destek hattı oleeeeeeeey

şimdi ben burdan kimsenin anlamıycagı bi dilden nokianın annasına bi selam göndersem banlanırmıyım acaba
şaka mı yine

belco2

belco2

Üye
sen eminmisin

ekrem1990

Üye
alla alla.e beni de aradı ama 8 olabılır tam bılemıyoruz dedı :SSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hakan_710

hakan_710

Üye
admı geri arıycam ona göre

----------Eklendi @ 15:20:53 ---------- Yazıldı @ 15:19:36 ----------

şakaysa hiç komik değil cidden cvp verir misin usta

ekrem1990

Üye
nokia da şaşırdı:kop:

hakan_710

hakan_710

Üye
ya ciddi ise söyleyin adamı arıyım numarası var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kurana el basarım destek hattından elif su an itibarıyla tüm s^3 teller için güncelleme yatınlandı ama yeni geldigii için göremezsiniz yarından itibaren sadece suitte görülebilir dedi

ekrem1990

Üye
oleeeeeeeeeeeyyyyy:dance:

hakan_710

hakan_710

Üye
adam açmıyo servise gidicem birazdan ben

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
böyle saka yapıcak kadar cahilmiyyim kardesim çay istirahatinde bii arayım dedim aldıgım cevabıda paylastım yarın gelmezse o elif hanımın benden çekecegi var

sorgut

Üye
KVK'ya yönlendirirseniz müşterinizi halledecektir dedi bakalım arıyorum kvk'yı. Genpa 16 ocaktan itibaren nokia desteğini kesmiş arkadaşlar...

mission01

mission01

Üye

inanmam valla:D

hakan_710

hakan_710

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
endless_craft

endless_craft

Üye
KVK'ya yönlendirirseniz müşterinizi halledecektir dedi bakalım arıyorum kvk'yı. Genpa 16 ocaktan itibaren nokia desteğini kesmiş arkadaşlar...

genpa olan cihazların garantisi ne olacak, bilgin varmı acaba?

hakan_710

hakan_710

Üye
tamam usta ben çıkıyorum hadi görüşürüz bkalım ne diyecek adam

sorgut

Üye
garantiler devam arkadaşlar, kvk veya teleservis ilgileniyor. Nokia yönlendiriyor

Üst Alt