Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
adam aradı nokiadan haber gelmemiş mail attım cevap bekliyorum dedi. piyasada cihazlarda yüklü bu nasıl oluyo mağdur oluyoruz aylardır bekliyoruz sonra cihazda yazılım tarihi 11. ay gözüküyo bu nasıl oluyo dedim. onlar nasıl satın almış bilgim yok bikaç kişi daha gelip yazılım istedi diyo. ilerleyen günlerde çıkacakmış telefonum kayıtlıymış mış da mış işte. ayrıca ekranda problem yokmuş yapısı öyleymiş. cihazın çıkışını yapıyorum dedi.şimdi gel de :off:

----------Eklendi @ 15:01:05 ---------- Yazıldı @ 14:58:59 ----------

en iyisi sorgut sen o arkadaşınla servise gitme şansın varsa telefonu gösterip bende bundan istiyorum de bakalım bişey çıkack mı?

ekrem1990

Üye
arkadaşlar nokia destek hattı aradı az once:kop:

sorgut

Üye
arkadaşlar isterseniz bugün ışıkta videosunu çekeyim net video ile gidelim belle var diye ? Bende bir kaç bahane bulmam lazım ama ekran falan mı bozuk diyim ne diyim ??? Ayrıca ben tedarikçiler ile iş yapıyorum yani sadece bayi satışı yaptığımız gerektiğinde yurt dışından ürün getiren bir şirketiz. Aramız genpa ile iyi bende burası ile görüşürüm... Hp dell olsa iş ortağıyız her türlüde nokia da biraz uğraşıcam ara teli kargola falan bakalım şansımızı denemede yarar var

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar isterseniz bugün ışıkta videosunu çekeyim net video ile gidelim belle var diye ? Bende bir kaç bahane bulmam lazım ama ekran falan mı bozuk diyim ne diyim ??? Ayrıca ben tedarikçiler ile iş yapıyorum yani sadece bayi satışı yaptığımız gerektiğinde yurt dışından ürün getiren bir şirketiz. Aramız genpa ile iyi bende burası ile görüşürüm... Hp dell olsa iş ortağıyız her türlüde nokia da biraz uğraşıcam ara teli kargola falan bakalım şansımızı denemede yarar var
bozuk falan demene gerek yok direk o arkadaşın teliyle gidip bundan istiyorum de

ekrem1990

Üye
nokia aradı adam bizde tam bilmiyoruz cok yakında gelcek dedi.8 şubatta olabılır dedi

ekrem1990

Üye
tam olarak bılemıyoruz 8 subat buyuk ıhtımal dedı

hakan_710

hakan_710

Üye
dur ben şunlara bi mail atayım benide arasınlar. arkadaşım aldı biz nasıl yükleyebilirz ayağına yatıyım olmadı

ekrem1990

Üye
mesaj atın destek hattına sizi de arar

mission01

mission01

Üye
nokianın tr sayfası dondu giremiyorum :D:D

sorgut

Üye
bakalım izin alabilirsem şirketten gidebilirim 9-6 çalışıyorum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi ben burdan kimsenin anlamıycagı bi dilden nokianın annasına bi selam göndersem banlanırmıyım acaba

Febris

Febris

Üye
adam hala aramadı umarım 18.30 kadar arar da yarına kalmaz

----------Eklendi @ 14:45:17 ---------- Yazıldı @ 14:44:27 ----------

dosyaları bana verseler herkese veriyim ama o dediğin olmuyo işte. adam vermez bana :)

----------Eklendi @ 14:46:12 ---------- Yazıldı @ 14:45:17 ----------

aslında bi şansımı denerim olmadı az çok muhabbetim var ordakilerle :naughty:
Evet Yüklerlersede Flaş atar verirler ^^

sorgut

Üye
arkadaşlar peki Türkiye de bu yazılımın olduğuna eminmiyiz ?

----------Eklendi @ 15:11:40 ---------- Yazıldı @ 15:11:10 ----------

yani bu ürünler yurt dışından geliyor orda yüklenerek türkiye de yüklenmiyor ki

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar peki Türkiye de bu yazılımın olduğuna eminmiyiz ?

----------Eklendi @ 15:11:40 ---------- Yazıldı @ 15:11:10 ----------

yani bu ürünler yurt dışından geliyor orda yüklenerek türkiye de yüklenmiyor ki
emin olmak gerekmiyo şöyle düşün arkadaşının telefonu bozulsa ve anna yükleyip verseler kabul eder misinz? nokia madem çıkardı destek vermek zorunda. kafasına göre piyasaya süremez

----------Eklendi @ 15:13:51 ---------- Yazıldı @ 15:13:02 ----------

orda olan türkiye de de olurrr ..

sorgut

Üye
o zaman arkadaşın telide benm telide bozuyoruz :ehe ikisinide aynı zamanda veriyoruz :D:D

----------Eklendi @ 15:15:34 ---------- Yazıldı @ 15:14:53 ----------

dur ben arıyorum tedarikçiyi

hakan_710

hakan_710

Üye
ara bakalım bekliyorum..

Üst Alt