Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

mission01

mission01

Üye
ben ve arkadasım bı deney yaptık telefonun yazılımı coktu hakanda toplayamadı kvk da toplayamadı 0 telefon verdiler ama 1 ay sürdü:D

mission01

mission01

Üye
arkadaş c7 den belle dosyalarını aldı c6-01 dende birşeyler aldı o bu derken telefon acıldı nokıa yazısı ters acıldı tekrar annaya donelim dedik dönemedik:D sende teamden ugrastında olmadı :D

Febris

Febris

Üye
beyler suan nokia care den yazıyorum adama bu belle yazılımı ne zaman gelıcek dedim adam açıklamaları fln geldi ama kesin bi tarıh bılmıyoruz dedi bu arada 603 ü kullandım orada süperrr belle kesinlikle.

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaş c7 den belle dosyalarını aldı c6-01 dende birşeyler aldı o bu derken telefon acıldı nokıa yazısı ters acıldı tekrar annaya donelim dedik dönemedik:D sende teamden ugrastında olmadı :D
valla o kadaar kişiye yardım ediyorum ki kim olduklarını unuttum. :D (yardım isteyip posta kutusu dolu olan arkadşlar sanmasın ki mesaj atmıyorum)

mission01

mission01

Üye
belle için telefon feda etmıs adamız:D

Febris

Febris

Üye
valla o kadaar kişiye yardım ediyorum ki kim olduklarını unuttum. :D (yardım isteyip posta kutusu dolu olan arkadşlar sanmasın ki mesaj atmıyorum)

hakan senın şanş bende yok yavv :) gttim sordum nokia care a adam acıklamalar geldi ama kesin tarıhi bılmıyoruz dedi... Ama 603 ü kullandım belle süper :)

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan senın şanş bende yok yavv :) gttim sordum nokia care a adam acıklamalar geldi ama kesin tarıhi bılmıyoruz dedi... Ama 603 ü kullandım belle süper :)
ben telefonu verdim videoyu da gösterince bakıp varsa yüklycez dediler :zuhaha: akşamı bekliyorum şimdi. tamir tmamlansın bakalım nolacak :D

Febris

Febris

Üye
yuklerler inş. :) :ehe

Febris

Febris

Üye
hangi şehir :)

Febris

Febris

Üye
uzak kalıyo yaa :) ist fln olsa getırrım :D

mission01

mission01

Üye
kayserıden 1 kamyon c6-01 yolda belle yuklenecek hazırlan hakan:D

ekrem1990

Üye
izmir den de konvoy yola çıktı:kop:

Febris

Febris

Üye
:ehe :) benım meerakım gittı yaa nokia care de 603 ve 700 kullandım super belle :)

asrabi

asrabi

Üye
Ya yazılım klonlama gibi bi şans yokmu acep .d

Üst Alt