Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
:zuhaha:

Febris

Febris

Üye
15 dk sonra nokia care a gdip sorucam ne diyim :ehe

uran22

Üye
şok şok şok belle çok yakındır arkadaşlar

Febris

Febris

Üye
nokia belle li c6 lar var heryerde banada yukleyın dıcem. Kasımdan berı guncelleme beklıyoruz bişey olcagı yok birazda soylenirim:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia belle li c6 lar var heryerde banada yukleyın dıcem. Kasımdan berı guncelleme beklıyoruz bişey olcagı yok birazda soylenirim:ehe
şu anda ellerinde belle var adım gibi eminim ama yüklemeye bilirler belki biraz dik gidip söylenirsen yüklerler

Febris

Febris

Üye
Bende emınım var ellerinde dayak yemeyelı bıde dık konusurken :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Febris

Febris

Üye
bende gidicem şimdi diş doktorumdayım 30 dk ya kalmaz kvkdayım

Febris

Febris

Üye
taamam muayeneden sonra koşa koşa gidicem

ekrem1990

Üye
yaw 4443665 aramış az once benı acamadım:( nokia destek hattının numarası.acaba guncelleme hakkında bilgi mi vercekler dı mail atmıstım :hmmm

Febris

Febris

Üye
bide ben pr 1.2 den gecerım dımı belleye ?

hakan_710

hakan_710

Üye
servisten geliyorum bekleyin şimdi bikaç bişey diycem servis kağıdını upload edip geliyorum :D:D

Febris

Febris

Üye
yaw 4443665 aramış az once benı acamadım:( nokia destek hattının numarası.acaba guncelleme hakkında bilgi mi vercekler dı mail atmıstım :hmmm

kesin bilgi vercellerdi acsaydn keşke

----------Eklendi @ 12:04:52 ---------- Yazıldı @ 12:01:31 ----------

servisten geliyorum bekleyin şimdi bikaç bişey diycem servis kağıdını upload edip geliyorum :D:D

hakan kalp var bendeee :ehe şimdi doktrdayım 30 dk sonra gidicem bende kvk ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hakan sakın saka yapayım deme sadece belleli cihazlara geri yükleme yapıyoruz sizinki anna olmaz gibi bişey dememişlerdir umarım

hakan_710

hakan_710

Üye
telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu

----------Eklendi @ 12:11:24 ---------- Yazıldı @ 12:08:52 ----------

forma inanmayan varsa imei de yolluyum :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Üst Alt