Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelsin bende Azerbaycan dilini yuklerım xoş gəldiniz der artık :D

yok azerbaycan dilini yüklemene gerek aybalam madness dil paketini hazırlamış bile naviye düştügü an türkçesini yayınllar

----------Eklendi @ 09:36:41 ---------- Yazıldı @ 09:33:52 ----------

o zaman kardeşim kvk ya gidebilecek kimse yokmu ya kayseride yok olsa vallaha dakka durmam giderim bunların meğer teknik destek verilmiştir yetkili servislere yüklü cihazlar satıldığına göre gitsin biri konuşsun yükletsin bizde paylaşırır yararlanırız çıkmasını beklersek kafamızda saç kalamayacak bu gidişle

istanbuldayım iki tane kvk bayisi var ama uzakta gitmeye kalksam birfün izin almam lazım aslında gitmem gerekiiyo telin hoparlörü patlak ama dedigim gibi

hakan_710

hakan_710

Üye
o zaman kardeşim kvk ya gidebilecek kimse yokmu ya kayseride yok olsa vallaha dakka durmam giderim bunların meğer teknik destek verilmiştir yetkili servislere yüklü cihazlar satıldığına göre gitsin biri konuşsun yükletsin bizde paylaşırır yararlanırız çıkmasını beklersek kafamızda saç kalamayacak bu gidişle

ben bugün sorgut un video yu da alıp gidicem arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum diycem belle yi bilmiyomuş ayağına yatıyim bakalım ne diyecekler haber veririm burdan size

asrabi

asrabi

Üye
Okula gdeniniz yokmu stajdaym bellenin glmesini bekliyorum bakalım bişiler olcakmı .dd

germir

germir

Üye
ben bugün sorgut un video yu da alıp gidicem arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum diycem belle yi bilmiyomuş ayağına yatıyim bakalım ne diyecekler haber veririm burdan size

ne varsa sende var hakan bi el at o işe yoksa millet tırlatacak

covar

covar

Üye
belle gelmeyecek martta ancak gelcekmiş arkadaşlar

hakan_710

hakan_710

Üye
ne varsa sende var hakan bi el at o işe yoksa millet tırlatacak

sen merak etme zaten benim ekranda da sorun var onu da konuşmam lazım hem servis eve yürüyerek 15 dakika mesafede 11 e doğru giderim sonra burdan haber veririm. Orda teknisyen bi abi var ona bi sorayım bakalım ne diyo

germir

germir

Üye
belle gelmeyecek martta ancak gelcekmiş arkadaşlar

ağzından yel alsın paşam öle deme

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

sen merak etme zaten benim ekranda da sorun var onu da konuşmam lazım hem servis eve yürüyerek 15 dakika mesafede 11 e doğru giderim sonra burdan haber veririm. Orda teknisyen bi abi var ona bi sorayım bakalım ne diyo

hayırlı haberlerle dönersin işallah

hakan_710

hakan_710

Üye
ağzından yel alsın paşam öle deme

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

hayırlı haberlerle dönersin işallah

umudum o yönde gitmeden duramıycam günlerdir bende uyumuyorm :)

mission01

mission01

Üye
nokia dedık yılların markası dedık androide peşkeş çektik bizi düşürdüğü hale bak :@

hakan_710

hakan_710

Üye
ben su telefonu biraz şarj edeyim de gidiyim haydi bakalım görüşürüz gelince

mission01

mission01

Üye
talas gadasını aldığım:)

Üst Alt