Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ümidi kestin mi madness ? Bence belle li c6 dan eksik alındı dosyalar

• Beğen
Tepkiler: germir

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
dosyalar eksik diyen arkadaşlar varsa bildikleri farklı bir yöntem söylesinlerde yapalım.

germir

germir

Üye

sorgutun arkadaşından almıştık. Arkadaşı biraz agresifleşmiş hem şu anda yapsak bile geç kaldık. Belle gelecek.

yaw neye geç kaldık bulalım sorgutun arkadaşını yeniden zor gelir bu belle ortada fol yok yumurta yok şubat sonu belki tahminim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
yaw neye geç kaldık bulalım sorgutun arkadaşını yeniden zor gelir bu belle ortada fol yok yumurta yok şubat sonu belki tahminim

zaten zor aldık dosyaları saatlerce uğraştık ve dosyalar tammış windowsa saydırdım.

hakan_710

hakan_710

Üye
yarını bekleyin ben size bilgi vericem servise video yu göstericem mağaza da gördüm arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum deyip. Bilmiyo ayağına yatarım olmadı :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
dosyalar eksik diyen arkadaşlar varsa bildikleri farklı bir yöntem söylesinlerde yapalım.

arkadaşım sana kötü söz etmedim. Elinize sağlık çok emeğiniz var ama konunun en başında bi söz söylemiştim ya sisteme bile görünmeyen dosyalar olursa diye belki hatırlarsın demekki romdan bütün dosyalar alınmıyormuş Bunu öğrenmiş olduk.

Üst Alt