Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

germir

germir

Üye
istemiyom la tamam çıkma hünkarlar

sawserez

sawserez

Üye
Arkadaşlar ne oldu bu konu yalan oldu gitti belleden haber yokmu.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Çakma Hünkar :smartass:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
germir

germir

Üye
Belco2 hocam heralde geri anna cfw yapmaya başladı

sawserez

sawserez

Üye
Rm-601 in 25.8 yazılımı nı 718 e uyarlayabilirmiyiz

ekrem1990

Üye
Nokia azerbaycan da face te 8inde tüm ülkeye gelecek diyor.Yaklaşıyoruz türkiye ye :kop:

mustyaky

mustyaky

Üye
şu resimle kendimizi biraz daha avutuyoruz ve bakmışızki belle gelmiş :D ceee :naughty: ve
Bu gece telefonu aldığım elektronik mağazasına gittim. c6-01 için belle yi soracakken nokia satış görevlisi müşteriye belle yüklü c6-01 i kutusundan çıkarmış sadece harita güncellemelerini yaparak teslim etmeye hazılanıyordu. Anna cılar ne yapacak dedim 3-5 güne telefonlara Belle ile ilgili mesaj gelecekmiş. Nasıl yükleneceği ile ilgili. Nokia satış görevlisi ben yardımcı olurum dedi.
bu arkadaşın yazdığına inanarak bir gün daha erkene çekiyoruz ve daha mutlu oluyoruz. bugünkü eğitimimiz sona erdi. belle geldikten sonra görüşmek üzere hoşçakalın :D :pro:

oddo35

Üye
arkadaşlar öncelikle selam :D nerdeyse yüzyıllardır c6'nın anna'sını belle'meyi düşünmekteyim. google'ı manyak yaptım artık açınca direk c6-01 araması başlatıyo :D az önce bi fan page buldum hangi ülkeden vatandaşa ait bilmiyorum :D ama son paylaşımn altındaki yorumlarda birisi 7,birisi de 8 şubata demiş. yeter artık ulan gelcekse gelsin elimde molotov kokteyliyle burdan finlandiyaya kadar koşum merkez binayı yakıcam :D ( )

germir

germir

Üye
arkadaşlar öncelikle selam :D nerdeyse yüzyıllardır c6'nın anna'sını belle'meyi düşünmekteyim. google'ı manyak yaptım artık açınca direk c6-01 araması başlatıyo :D az önce bi fan page buldum hangi ülkeden vatandaşa ait bilmiyorum :D ama son paylaşımn altındaki yorumlarda birisi 7,birisi de 8 şubata demiş. yeter artık ulan gelcekse gelsin elimde molotov kokteyliyle burdan finlandiyaya kadar koşum merkez binayı yakıcam :D ( )
kim tutar seni git yak

mustyaky

mustyaky

Üye
harbiden azerbaycan, çok emin 8 inde geleceğine baksannıza :D :naughty:

mustyaky

mustyaky

Üye
noldu yav bi sessizlik çöktü konuya. şişşt ordamısınız. öldümmü la yoksa ben. tövbe tövbe.:pro:

Üst Alt