Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye

Allah rahmet eylesin, iyi telefondu.

ooof off. O telefon ayrı bişeydi bnm için. Aşk gibi bişey. Özellikleri biraz kötü ama. ..... Bilmiyorum işte adlandırılamayan bi sevgi vardı. O şekli o duruşu :( :(

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ooof off. O telefon ayrı bişeydi bnm için. Aşk gibi bişey. Özellikleri biraz kötü ama. ..... Bilmiyorum işte adlandırılamayan bi sevgi vardı. O şekli o duruşu :( :(

servis yolu gözükmüş :D

ersin146

ersin146

Üye
[/URL]

Ekran bu...

sawserez

sawserez

Üye
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın aynı işlem phoenix te var 25.7 başka yok

cukuleaks

Üye

servis yolu gözükmüş :D

öyle diyosunda, keşke servis "telefonunuz tamirdedir" diyipte , üstüne beni 1 hafta boyunca bekletip umutlandırmasaydı. Çünkü telefon bana geldiğinde sadece "Müşteri hatası." yazması, bni okadar beklettikten sonra bu kısa neden bana çok ağır geldi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
kime ağır gelmezki be:D

fayzteck

fayzteck

Üye
Durum nedir arkadaşlar ?

germir

germir

Üye
yazıklar olsun nokiaya

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
belco artık dosyalar bulmuş onları temizliyor.

Kötü Adam

Kötü Adam

Üye
Eminim nokia bu halimizi görüp gülüyordur bir daha Nokia'ya yaklaşmam bile yazıklar olsun verdiğim paraya

serecans

serecans

Üye
bismillah çektinizmi :hmmm

sawserez

sawserez

Üye
Madness data package işi tamam kuruolduğu dizine gidin içerisinde UserGroupsConfiguration adında dosya var bunun içinmde server giriş bilgileri yer alıyor silin tekrar açın ofline açıyo fakat server istiyo deneyin uğraşacak varsa işi bilen bağlansın benim pc ye baksın server adresi lazım oda zannediyorum kimsede yok

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ben çektim

Üst Alt