TheMadness
Üye
birazdan otobüse binip antalya ya gidicem dosyalar hazır olursa bana ulaş otobüste flash atmayı düşünüyorum. Dünyada ilk![]()
imkansız değil. Laptop?

birazdan otobüse binip antalya ya gidicem dosyalar hazır olursa bana ulaş otobüste flash atmayı düşünüyorum. Dünyada ilk![]()

Otobüslerde de internet var aslında oradan da yapabilirsin ama indirme uzun sürebilirmobil paketle dosyaları indirip bilgisayarımı açıp yapıcamdosyalar olsun gerisi kolay
![]()

mobil paketle dosyaları indirip bilgisayarımı açıp yapıcamdosyalar olsun gerisi kolay
![]()

Otobüslerde de internet var aslında oradan da yapabilirsin ama indirme uzun sürebilir![]()

oda bişeymi? Efeturla Ankaraya giderken online call of duty oynuyordum![]()
repi hakettinYapma yagittiğim şirketin adını vermek istemiyorum sağolsunlar internet yok![]()
Neyse o zaman telefonu laptopa bağlar telefon interneti üzerinden bağlanırsın 
gittiğim şirketin adını vermek istemiyorum sağolsunlar internet yok![]()

Yapma yaNeyse o zaman telefonu laptopa bağlar telefon interneti üzerinden bağlanırsın
![]()
bizde çare tükenmez 
repi hakettin
bide o koyduğunuz kahkaha işartlerini falan nasıl koyuyosunuz ? Rütbeler ne işe yarıo

cevap yazarken üstte surat işareti var ordanwalla rep nedir daha tam olarak onu bilmiyorymbide o koyduğunuz kahkaha işartlerini falan nasıl koyuyosunuz ? Rütbeler ne işe yarıo
![]()
![]()
walla rep nedir daha tam olarak onu bilmiyorymbide o koyduğunuz kahkaha işartlerini falan nasıl koyuyosunuz ? Rütbeler ne işe yarıo
![]()
![]()

oviiya da JoikuSpott
![]()
burdayım germir![]()

cevap yazarken üstte surat işareti var ordan
ahaha lol hiç güleceğim yoktu