konuyu başından beri takip ediyorum anna dosylarının içine belle dosyaları gömülüyor iki sistemi karıştırılıyor hata olma olasılığı yüksek dediğiniz gibi 25 bin küsür dosya ile uğraşmak gerçekten zor iş uğraşan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum ama dediğim gibi bütün olarak bakmak lazım. belle dosyaları neden c6 01 e yüklenemiyor örnek şuan elimizde iki belle var biri c7 bellesi diğeri n8 bellesi bu iki belle karştırılsın fark varsa ona göre c6 01 bellesi yapılsın. eminim c7 bellesi ile n8 bellesi arasında küçücük bir fark vardır. belki bu fark c6 annasıyla kapanabilir.
Yani beceremedin bi işi öylemi
Ya zaten gelecek ne uğraşıyorsun ki emeklerini herkes biliyor zaten .
düşünüyoruz bir yol... Nokia yazısı geçildi 5 noktaya kadar gelindi ama cihaz kendini kapıyor.
Ya Madness bırak artık istersen...Pazartesi gelebilrmiş bi gün kaldı ama yok çalışmaya devam dersen arkadayiz.
Ya zaten gelecek ne uğraşıyorsun ki emeklerini herkes biliyor zaten .

Ya Madness bırak artık istersen...Pazartesi gelebilrmiş bi gün kaldı ama yok çalışmaya devam dersen arkadayiz.![]()
Çok yoruldunuz yeter bu kadar . Bu hafta geliyormuş zaten .Ya Madness bırak artık istersen...Pazartesi gelebilrmiş bi gün kaldı ama yok çalışmaya devam dersen arkadayiz.![]()
Ben ve telefonum hazır bi şekilde bekliyoruz
bulursam yöntem deneriz![]()
Dün belconun Görüşünü bekliyorduk...Zaten madness iki gündür bıraktıda belli etmiyo baktı umut yok
​Nokia bu belli olmaz...Ama kesin gibi bu sefer..
Çok yoruldunuz yeter bu kadar . Bu hafta geliyormuş zaten .
Zaten madness iki gündür bıraktıda belli etmiyo baktı umut yok
Takma sen ya konuyu takip etmeyenler konusuyor takip etselerdi arkadaşından telefon alıp deneme yaptıgını biliyor olurlardı..
bıraksaydık dün deneme yapmazdık...

Belco bi kod uyuşmuyor gibi bişey demişti önceki sayfalarda o sorunmu halaAyrıca ben dışarı çıkmıştım dün işim vardı belcoyu yönlendirdim. Crc32 yi hallettik bir dosyada sorun var
----------Eklendi @ 09:42:38 ---------- Yazıldı @ 09:41:11 ----------
o dosya hangisi 28 bin dosyanın arasından![]()
Belco bi kod uyuşmuyor gibi bişey demişti önceki sayfalarda o sorunmu hala
crc32 o düzelttik.
Yine açılmadı demek...Takma sen ya konuyu takip etmeyenler konusuyor takip etselerdi arkadaşından telefon alıp deneme yaptıgını biliyor olurlardı..![]()