Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hangi ülkede çıkarsa çıksın farketmez çünkü madness var belco var kurtuluş var aynı gün bize çıkartırlar belleyi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yapamazsak dil dosyalarını hazırlayıp hemen atıp euro2 için yaparız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada madness belle geldiginde senin packlediginle karsılastırıp hatanın nerde oldugunu bulma ihtimalin varmı

ersin146

ersin146

Üye
Selam millet ufak bi yardım istiyorum tel sürekli net bağlantısında kalıyo kapatıyom geri bağlanıyo tel bi arkadasın bana sordu şimdi
ayarlar>bağlantı>ayarlar>kendi ülkenizde veri kullanımı her zaman sor yap hallolur sorun

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
germir

germir

Üye
madness bi gelişme varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
istanbul mahmutbeyde telefon teknik servisligi yapan bi arkadasım var gece ona sordum teli pcye baglayıp sistemdeki hataları bulubildigini söyledi susmuş cihazlara yapıyoruz dedi

germir

germir

Üye
hatayı söyleyen bi program olsa ne iyi olurdu değilmi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
istanbul mahmutbeyde telefon teknik servisligi yapan bi arkadasım var gece ona sordum teli pcye baglayıp sistemdeki hataları bulubildigini söyledi susmuş cihazlara yapıyoruz dedi

program adını alabilir misiniz? Ve symbian mı?

hakan_710

hakan_710

Üye

doğru fakat onlar yazılım hatasını değil. Elektronik hatayı buluyorlar. Nasıl olsa yazılımlar hazır. ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Şu care suiti bulsak belle vardır belki.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
doğru fakat onlar yazılım hatasını değil. Elektronik hatayı buluyorlar. Nasıl olsa yazılımlar hazır. ;)

yaptıklarımızı anlattım nokia yazısı geliyo beyaz ekranda bes tane nokta cıkıp kalıyo dedim cihaz susmuş dedi ne demekse ben anlamadım tekrar arayıp sorcam program adını madness

hakan_710

hakan_710

Üye
Şu care suiti bulsak belle vardır belki.

:) belki deil kesin vardır. Bize de verseler keşke :)

----------Eklendi @ 12:47:46 ---------- Yazıldı @ 12:45:43 ----------

yaptıklarımızı anlattım nokia yazısı geliyo beyaz ekranda bes tane nokta cıkıp kalıyo dedim cihaz susmuş dedi ne demekse ben anlamadım tekrar arayıp sorcam program adını madness

dediklerinizin hepsi doğru fakat onlar çalıştığından emin oldukları yazılımları deneyip cihazlar çalışmayınca devreleri kontrol amacli kullanıyolar o programı. Fakat biz yazılımı kendimiz yaptık o yüzden açılmıyo ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
buldum biri indirip baksın mobile geçiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:) belki deil kesin vardır. Bize de verseler keşke :)

----------Eklendi @ 12:47:46 ---------- Yazıldı @ 12:45:43 ----------

dediklerinizin hepsi doğru fakat onlar çalıştığından emin oldukları yazılımları deneyip cihazlar çalışmayınca devreleri kontrol amacli kullanıyolar o programı. Fakat biz yazılımı kendimiz yaptık o yüzden açılmıyo ;)

sistem dosyalarındaki hataları ayıklıyo dedi bizimde sorunumuz bu degilmi

Üst Alt