yokYeni Belle yüklü c6-01 ler de donanımsal değişiklik varmıdır acaba? NFC teknolojisi gibi...
yeni cihazlar sadece yazılım olarak belle yüklü donanım aynı 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar şu açıklamayı birisi türkçeye çevirebilir mi
"Merhaba, ben dünkü atılan yazılım güncelleştirmesi tweetini düzeltiyorum. Güncelleme Şubat ayında başlayacak, verilen yanlış bilgi için üzgünüm" diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar şu açıklamayı birisi türkçeye çevirebilir mi

Ya o sorun değil. Hele bir yurtdışına gelsin. Navi'den indirip flashlarızHer ne kadar Belle güncellemesi 8 Şubatta yurtdışında
çıksa da, bu durum onun Türkiye’ye de aynı
zamanda geleceği anlamına gelmiyor.
Hatırlayacak olursanız, Symbian Anna’nın Nokia
N8, E7, C7 ve C6-01′e gelişi yurtdışından yaklaşık
bir ay sonra gerçekleşmişti. Benzer bir durum Nokia Belle için de geçerli olabilir.
Hay ben senin gbi nokianın!
MaxiSymbian^3'ün gücü!hacılar sakin yabir hafta olmadan tek konuda 3200 küsür mesaj nedir?
![]()

arkadaşım belle'nin ne zaman çıkacağı net olarak belli değil, ayrıca bu uğraşın sebebi belle gelmese de belleyi c6-01 için kullanılabilir duruma getirmek. Ne zaman çıkacağı belli olmadığından bu çalışmalara başlandı, bununla birlikte başarılı olunması halinde dünya forumlarında bir ilk gerçekleşecek (bir ihtimal bu yöntem sonraki yazılımlarda da denenebilirdi)3-4 Güne orjinal belle zaten sunulacak konuyu başlatan dostlara bi soru neden böyle bi toplama ve uğraş içine girdiniz anlamadım açıkcası ve başarılı oldu mu ?
sonuç olarak şu ana kadar yapılan denemeler başarıya çok yaklaşılmış olsa da olumsuz. Yeni fikirler geldikçe denemelere devam edeceklerdir. Sağolsun madness,belco2 ve kurtuluş40 bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar tabi hakan_710 ve sorgut'un ve daha bir çok kişi de elinden geleni yaptı yapıyor da 
MaxiSymbian^3'ün gücü!![]()

Hm... ilginç yani buradaki çaba ya belle üvey evlada gelmezse çabası ama belle li c6-01 ler satışda ki bize gelen güncelleme tüm sym^3ler için olacak buradaki amaç hackli yani modifiyeli bi yazılım mı sunmak ...arkadaşım belle'nin ne zaman çıkacağı net olarak belli değil, ayrıca bu uğraşın sebebi belle gelmese de belleyi c6-01 için kullanılabilir duruma getirmek. Ne zaman çıkacağı belli olmadığından bu çalışmalara başlandı, bununla birlikte başarılı olunması halinde dünya forumlarında bir ilk gerçekleşecek (bir ihtimal bu yöntem sonraki yazılımlarda da denenebilirdi)sonuç olarak şu ana kadar yapılan denemeler başarıya çok yaklaşılmış olsa da olumsuz. Yeni fikirler geldikçe denemelere devam edeceklerdir. Sağolsun madness,belco2 ve kurtuluş40 bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar tabi hakan_710 ve sorgut'un ve daha bir çok kişi de elinden geleni yaptı yapıyor da
![]()
Hm... ilginç yani buradaki çaba ya belle üvey evlada gelmezse çabası ama belle li c6-01 ler satışda ki bize gelen güncelleme tüm sym^3ler için olacak buradaki amaç hackli yani modifiyeli bi yazılım mı sunmak ...
dosyalar zaten belle yüklü bir c6-01'den alındı ve güncelleme geleceğini biliyoruz
ben c6-01'e gelmese bile derken belirtilen tarihte gelmezse anlamında söyledim gecikirse bile felan anlamında yani 

tarihe bakarsanız eski bir resim zaten forumda mevcut. Az kaldı arkadaşlar o kadar bekledik. Er yada geç gelecek. O deil de ilk çıktığı gün navifirm falan kilitlenecek kesin umarım birileri hızlı davranıp indirdikten sonra bizler için upload eder![]()
tarihe bakarsanız eski bir resim zaten forumda mevcut. Az kaldı arkadaşlar o kadar bekledik. Er yada geç gelecek. O deil de ilk çıktığı gün navifirm falan kilitlenecek kesin umarım birileri hızlı davranıp indirdikten sonra bizler için upload eder![]()

NOKİA VİETNAM da BELLE ilgili bir resim yakalayan forum sitesinin linkidir.(Resimde 8 şubat tarihi var). Kendim ve sizler için C6-01 BELLE çıkışı ile ilgili son araştırmamdır. Beklemedeyim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız