Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

mustyaky

mustyaky

Üye
telefon bana, "bana belle yükle" der gibi bakıyo . :ağlarım:

faruk26kuraf

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-hacksiiz-6-tane-ev-ekrani-587284.html

mission01

mission01

Üye
bellesiz buyutmucem c6-01'i buda böyle biline:)

fayzteck

fayzteck

Üye
Nokia kadar lanet başka bi firma görmedim.

serecans

serecans

Üye
:ağlarım::ağlarım: :bilmm

faruk26kuraf

Üye
sımdı mobildeyım daha sonra

----------Eklendi @ 00:37:49 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ----------

hey millet nerdesiniz

sawserez

sawserez

Üye
Bu iş bitti bence beyler olumsuz olmayacak beklemekten başka bişey kalmadı emeği geçen herkese teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşlar c6 81 rm 718 ve yeni nesil rm 601. eğer rm değişiyorsa önce
c6 01 rm 718 anna nin üzerine n8 rm 596 anna yüklense
c6 01 rm 596 annanın üzerine n8 rm 596 belle 111 yüklense olmaz mı?

işlemci aynı ram aynı rom aynı (tam emin değilim) vga aynı tasarım farkından başka fark yok bikaç özellik hariç hepsi s3 çözünürlükler aynı
eminim nokia annayı alıp geliştirdikten belle yaptıktan sonra tek belleyi başka telefonlar için uyarlıyordur her telefon için farklı belle yapmıyordur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kaldıgım yerden okudum denemeler yine olumsuz :hmmm iyisimi biz bırakalım bu işi çarşmbayı sel almazsa gelecek zaten bu konu faydalı oldu dosyalarla baya haşır neşir olduk bence biz belleye uygulama yapalım :D:D

faruk26kuraf

Üye
konu durdu ordamısıniz arkadaşlar

sawserez

sawserez

Üye

işlemci aynı ram aynı rom aynı (tam emin değilim) vga aynı tasarım farkından başka fark yok bikaç özellik hariç hepsi s3 çözünürlükler aynı
eminim nokia annayı alıp geliştirdikten belle yaptıktan sonra tek belleyi başka telefonlar için uyarlıyordur her telefon için farklı belle yapmıyordur.

Hiç zannetmiyorum olacağını ama ufakta olsa ustalar olma ihtimali verirse denemesi benden

faruk26kuraf

Üye
ya kardesler ben 10 yıldır nokia kullanıyorum hepside symbiandı şu bi gerçekki yazılımda biraz degisıklik tel modelini degistırıyo aslında aynı yazılım sadece ilave yani anna da aynı bellede bıraz ılave yapılmıs halı ama yazılımcılarımı bunu basaracaklar emınım

hakan_710

hakan_710

Üye

birkaç özellik hariç çoğu aynı fakat küçük bir fark yazılımda birçok değişikliğe neden oluyo. Söylediğinin olması mümkün değil bence.

----------Eklendi @ 00:53:16 ---------- Yazıldı @ 00:50:07 ----------

yarın antalya ya gidiyorum pazartesi kvk ya gidip sorgut un videoyu göstericem ve bana belle yüklemelerini istiycem. Madem piyasada satışa çıktı yazılım kesinlikle var ve yüklemeleri gerek. Olmadı telefonu çökertip götürürüm belle vardı derim. :)

faruk26kuraf

Üye
olacak bence bu sefer

Üst Alt