Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Hiç zannetmiyorum olacağını ama ufakta olsa ustalar olma ihtimali verirse denemesi benden

konuyu başından beri takip ediyorum anna dosylarının içine belle dosyaları gömülüyor iki sistemi karıştırılıyor hata olma olasılığı yüksek dediğiniz gibi 25 bin küsür dosya ile uğraşmak gerçekten zor iş uğraşan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum ama dediğim gibi bütün olarak bakmak lazım. belle dosyaları neden c6 01 e yüklenemiyor örnek şuan elimizde iki belle var biri c7 bellesi diğeri n8 bellesi bu iki belle karştırılsın fark varsa ona göre c6 01 bellesi yapılsın. eminim c7 bellesi ile n8 bellesi arasında küçücük bir fark vardır. belki bu fark c6 annasıyla kapanabilir.

hakan_710

hakan_710

Üye
konuyu başından beri takip ediyorum anna dosylarının içine belle dosyaları gömülüyor iki sistemi karıştırılıyor hata olma olasılığı yüksek dediğiniz gibi 25 bin küsür dosya ile uğraşmak gerçekten zor iş uğraşan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum ama dediğim gibi bütün olarak bakmak lazım. belle dosyaları neden c6 01 e yüklenemiyor örnek şuan elimizde iki belle var biri c7 bellesi diğeri n8 bellesi bu iki belle karştırılsın fark varsa ona göre c6 01 bellesi yapılsın. eminim c7 bellesi ile n8 bellesi arasında küçücük bir fark vardır. belki bu fark c6 annasıyla kapanabilir.

senin o dediğin küçücük farkı bulmak için 28320 dosyanın ne işe yaradığını tek tek bilmen ve hata yapmaman gerek. O kadar denendi ama olmadı maalesef. Bu gidişle de bikaç güne çıkar zaten umarım bir gelişme olur.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ya kardesler ben 10 yıldır nokia kullanıyorum hepside symbiandı şu bi gerçekki yazılımda biraz degisıklik tel modelini degistırıyo aslında aynı yazılım sadece ilave yani anna da aynı bellede bıraz ılave yapılmıs halı ama yazılımcılarımı bunu basaracaklar emınım
kesinlikle katılıyorum bu iş s60 başladı s60v3 s60v5 s3 derken annasıdı bellesidi gidiyor hep var olanın üzerine inşa edildi sıfırdan olan birşey değil. bunu çözersek ilerde carla gelecek ama bize yok ama farkı bulursak carlayıda yükleme şansımız olacak tabi tel kaldırırsa donanım yeterse yani

yoIcu

yoIcu

Üye
Bu gece elektronik bir markete gittim. Sıfır kutusundan açılmış bir c6-01 de belle yüklüydü. Müşteriye sadece bellenin harita güncellemeleri yapılıyor. Anna olanlar ne yapacak diye sorduğumda nokia satış görevlisi 3-5 güne telefonlara uyarı mesajı gelecekmiş. Belle değişikliğini bu uyarı mesajından sonra yapabilirmişiz. Kendiside yardımcı olurum dedi.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
iki bellenin (c7 bellesi ile n8 bellesi) udasını coresini cartını curtunu açıp yan yana koyup sadece dosya adlarına ve boyutlarına bakmak çok zor olmasa gerek.

sawserez

sawserez

Üye
cihaz kafayı yedi rm-601 görüyo phoenix :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokıa artık desteklemiyorki sadece yeni modellere odaklanıyor örnegin e serisi telefonlar s^3ten elini ayagını cekti dha oviye bile destek vermiyor yazılım ckarmıyor birşey yapmıyor belleden sonra carla gelince daha cook kufur edecez nokıaya bu gunlerimize şükredelim bence zalim nokıa

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
elimizde bütün bir belle var c7 bellesi veya n8 bellesi farketmez ikisini karştıralım aradaki farkı bulup c6 01 bellesinden alınan dosyalar(zaten elimizde c6 z den romdan alınan parçalı belle var) ile değiştirip paketleyelim. cfw oluşturalım

hakan_710

hakan_710

Üye
iki bellenin (c7 bellesi ile n8 bellesi) udasını coresini cartını curtunu açıp yan yana koyup sadece dosya adlarına ve boyutlarına bakmak çok zor olmasa gerek.

keşke öyle olsa ama zor elinden geliyosa madness e ulaş yapmaya çalış bence

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
olsun oda yabancı değil c6 01 in oda bizden :)

sawserez

sawserez

Üye
elimizde bütün bir belle var c7 bellesi veya n8 bellesi farketmez ikisini karştıralım aradaki farkı bulup c6 01 bellesinden alınan dosyalar(zaten elimizde c6 z den romdan alınan parçalı belle var) ile değiştirip paketleyelim. cfw oluşturalım

Mantıklı madness veya belco2 ye ulaşabilirsin ama onlar bakmıştır o işe gibi geliyo ama

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
şuan bakıyorum offline madnes olsa birşeyler yapmaya çalışırız

hakan_710

hakan_710

Üye
nokıa artık desteklemiyorki sadece yeni modellere odaklanıyor örnegin e serisi telefonlar s^3ten elini ayagını cekti dha oviye bile destek vermiyor yazılım ckarmıyor birşey yapmıyor belleden sonra carla gelince daha cook kufur edecez nokıaya bu gunlerimize şükredelim bence zalim nokıa

carla 1ghz cihazlara gelecek deniliyo fakat geçenlerde bi sitede nokia tarafından e7 de test edildiğini okumuştum hatta resim bile paylaşmışlardi bi tane. Fakat kasma falan oluyomuş sanırım. Belki nokia bunun önüne geçip bizleri sevindirebilir. Ama ne zaman olur onu bilemem. Ayrıca yeni cihaz satabilmek için eskileri unutur gibime geliyo. Nokia bu ne yapacağı belli olmaz :)

okitox

okitox

Üye
ekran boyutu bile dosyalar yapılırken ele alınıp ona göre yazılıyor arkadaşlar öyle c7 den alalım n8 den biraz katalım üstüne armut atalımla olmaz :)

mustyaky

mustyaky

Üye
carla 1ghz cihazlara gelecek deniliyo fakat geçenlerde bi sitede nokia tarafından e7 de test edildiğini okumuştum hatta resim bile paylaşmışlardi bi tane. Fakat kasma falan oluyomuş sanırım. Belki nokia bunun önüne geçip bizleri sevindirebilir. Ama ne zaman olur onu bilemem. Ayrıca yeni cihaz satabilmek için eskileri unutur gibime geliyo. Nokia bu ne yapacağı belli olmaz :)
yav daha belle yi yayınlayamadı adamlar şimdiden carla düşünmeyin belle beklediğimiz gibi olur vallah . unutun çarlayı unutun :D hem zaten 1ghz işlemci istiyomuş . bizi ne zman sevindirdiki carlayla sevindirsin bu nokia :angry:

----------Eklendi @ 01:18:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:21 ----------

yav bari en azından c6 cılar için şöyle bişey yapılsaydı. iyi olurdu. ama geçti artık :hmmm http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...an-belle-skin-spb-shell-for-s60v5-583895.html

fayzteck

fayzteck

Üye
Spb belle mevcut zaten kardeşim

hakan_710

hakan_710

Üye
yav daha belle yi yayınlayamadı adamlar şimdiden carla düşünmeyin belle beklediğimiz gibi olur vallah . unutun çarlayı unutun :D hem zaten 1ghz işlemci istiyomuş . bizi ne zman sevindirdiki carlayla sevindirsin bu nokia :angry:

----------Eklendi @ 01:18:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:21 ----------

yav bari en azından c6 cılar için şöyle bişey yapılsaydı. iyi olurdu. ama geçti artık :hmmm http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...an-belle-skin-spb-shell-for-s60v5-583895.html

belle bitince carla beklemesi başlar :) tabi bizim umrumuzda olmaz orası başka :D neyse herkese iyi geceler belle çıkınca görüşmek üzere kalın sağlıcakla

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gelecek korkusu var arkadaşlar carla çıkarsa bize gelmezse belle unutulur hemen daha şimdiden anna için calısmayan uygulamalar var hemen satıyor ya :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ekran boyutu bile dosyalar yapılırken ele alınıp ona göre yazılıyor arkadaşlar öyle c7 den alalım n8 den biraz katalım üstüne armut atalımla olmaz :)

arkadaş c6 nin ekranı küçük olabilir ama n8 c7 c601 ekran çözünürlükleri aynı 480 360 dediğin gibi olsa hepimiz aynı oyunları oynayamayiz ok

semih3408

semih3408

Üye
bence carla eski nesil s^3 lere gelmez. sonuçta nokia bu. yeni nesil cihaz satmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Üst Alt