TheMadness
Üye
hakan dosyaları teamden mi çekmişti
evet cihazda rm 718 yazıyor.
hakan dosyaları teamden mi çekmişti
Arkadaşın C6 sını aldım 3 deneme yaptım olumsuz.
----------Eklendi @ 10:37:14 ---------- Yazıldı @ 10:35:20 ----------
Test mod dosyalarını bulup silsek olabilir aslında ama nerde hangi dosyalar test mod dosyaları.
boottan sonra çalışan dosyaları takip şansı var mıdır? neler çalışıyor sırayla bakılırsa belki hata yapılan yer göze çarpabilir
bu arada geçen gün telefonu overclock yaparken kazara öldürdüğümde phoneix ile dead atmama rağmen açılmadı test mode da kaldı orjinal yazılımda hem de
update denedim olmadı sonra bataryayı falan çıkartıp bekledim ardından tekrar dead denedim 2. dead denememde açıldı telefon
orjinal naviden indirdiğim dosyalardı yüklediğim de onda bile benzer bi sorun oldu yani
bu arada hafıza kartını çıkartıp dead yapıyorsunuz değil mi? Hafıza kartındaki system dosyaları ve kurulu programları okumaya çalıştığı için de test modunda takılıp kalıyor olabilir telefon![]()
hafıza kartı vardı bende formatladım taktım 32gb
bilemiyoruz...
Nokia bunları standart + bir işletim sisteminden kısarak N8, C7, C6-01 gibi modellere portluyor anlaşılan bazı yerlerde de radyo ile çal yazıları gördüm hatta 

c6 sını aldım 6 saatliğine n8 i verdimhafıza kartı vardı bende formatladım taktım 32gb
----------Eklendi @ 11:51:01 ---------- Yazıldı @ 11:50:20 ----------
class 10
Usta,son durum?
olumsuz. Denemeye devam..
c6 sını aldım 6 saatliğine n8 i verdimhafıza kartı vardı bende formatladım taktım 32gb
----------Eklendi @ 11:51:01 ---------- Yazıldı @ 11:50:20 ----------
class 10
Selamun aleykum kolay gelsinn
Titrer acılmaz...yanlış anlamazsan test modda kaldıgında hafıza kartını çıkartıp bataryayı çıkartıp taksan
Titrer acılmaz...
Yine olumsuz boot düzenlenincede calışmıyor...Bekleyip belco 2 nin kini deneyeceğiz...s.a arkadaşlar ben geldim yine dün madness in yaptığı olmamıştı sonra giremedim bida durumu Özet geçer mi birisi mobildeyimde
Yine olumsuz boot düzenlenincede calışmıyor...Bekleyip belco 2 nin kini deneyeceğiz...
Titrer acılmaz...
Bence Rm-601lere türkiye fw atip vermişler belle lihatanın nerde oldugunu bulmaya calışıyorum eger titrer acılmazsa cihaz yazılımı kabul etmemiş demektir bununfa iki sebebi var birisi uyumlu yazılım degildir ki bundan eminiz ikincisi teamwiever la dosya cekerken dosyaların bozulmuş olması
Ohh sonunda geldin belco ne durumdasın ?rofs1 olmaması gereken dosyalar var