Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
sakin ol bi yavv ya olursa?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın C6 sında bir deneme yaptım. Olmadı bootu düzenledik yine olmadı.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Hala denemeye devam ediyoruz.

----------Eklendi @ 10:20:12 ---------- Yazıldı @ 10:17:07 ----------

Malesef test modunu gecemedik uzgunum her yontemi denedim fakat olusuz.
Ben sahsen sizin adiniza cok uzgunum :( 12 saat ugrastim ama test modunu gecemedik.

iyi geceler herkeze

Test modu dosyaları rofs ya da coreye karışmış. Onları alabilirsek olur bence.

germir

germir

Üye
kendinizi boşa yorarsınız bence

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Test dosyaları hangileri onu bilsek :vur

Purgatory-

Purgatory-

Üye
arkadaşım adamların n8 i var zaten bizim için uğraşıyorlar iki gündür böyle diyeceğinize destek olun biraz onların hiç bi kârı Yok sonuçta bu işten

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kendinizi boşa yorarsınız bence
burdaki amacı anlamamışsın galiba arkadasım önemli olan belle yüklemek degil nokiadan önce tüm dünyada bir ilki basarmıs olucak arkadaslar c6-01 konusunda

----------Eklendi @ 10:33:26 ---------- Yazıldı @ 10:29:56 ----------

yapmadıgın bişey için pişman olmaktansa yaptıgın bişeye pişman olmak daha iyidir madness dinlendiysen kendini iyi hissediyosan içinden geleni yap kardesim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
burdaki amacı anlamamışsın galiba arkadasım önemli olan belle yüklemek degil nokiadan önce tüm dünyada bir ilki basarmıs olucak arkadaslar c6-01 konusunda

----------Eklendi @ 10:33:26 ---------- Yazıldı @ 10:29:56 ----------

yapmadıgın bişey için pişman olmaktansa yaptıgın bişeye pişman olmak daha iyidir madness dinlendiysen kendini iyi hissediyosan içinden geleni yap kardesim

Arkadaşın C6 sını aldım 3 deneme yaptım olumsuz.

----------Eklendi @ 10:37:14 ---------- Yazıldı @ 10:35:20 ----------

Test mod dosyalarını bulup silsek olabilir aslında ama nerde hangi dosyalar test mod dosyaları.

vg_engin

vg_engin

Üye
çalışmalarını büyük heyecanla bekliyoruz inşallah olacak bu sefer ben inanıyorum ustalarımıza :)

atakan25

atakan25

Üye
olmazsa bile elinden geleni yapıyorlar olumsuz yorum yapmayalım

germir

germir

Üye
arkadaşım adamların n8 i var zaten bizim için uğraşıyorlar iki gündür böyle diyeceğinize destek olun biraz onların hiç bi kârı Yok sonuçta bu işten

arkadaşlara lafım yok benim saolsunlar karlarıda var demedim nokianın terbiyesizlini söylüyorum

cyber

cyber

Üye
sıra belco da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne kadar denediysem olmadı ya dosyalar bozuk ya da biz yerleştiremedik veya arkadaşa rm 718 diye rm 601 satmış olabilirler.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar ne kadar denediysem olmadı ya dosyalar bozuk ya da biz yerleştiremedik veya arkadaşa rm 718 diye rm 601 satmış olabilirler.

Rm 718 sonuçta üst versiyon ve Rm 601 ile ilgili dosyaların bazılarının kullanılmış olması mümkündür

Üst Alt