farkındaysan ben fw yi sorgut arkadaşımın telinden gece yarısına kadar alıp yazılımcılara dağıttım. organize işlerine bakıyorum. umarım anlamışsındır ne demek istediğimikb arkadaşlar yapın işinizi burda calsan arkadaslar varbelco kurtulus madness gbi hakan gbi hakan ndnse herkese laf yetiştiriyor forumun basından beri takip ediyorum ama bu tarz msjlara gerek yok gercekten calısıyorlar agresifler onlara laf yok ama baskalarının sesi ckmasn ahmet yılmaz gbi kmse msj atmasn o zmn arkadaslarda işini yapsın sdece onlar knussun
kurtuluş abiden haber var mı
kb arkadaşlar yapın işinizi burda calsan arkadaslar varbelco kurtulus madness gbi hakan gbi hakan ndnse herkese laf yetiştiriyor forumun basından beri takip ediyorum ama bu tarz msjlara gerek yok gercekten calısıyorlar agresifler onlara laf yok ama baskalarının sesi ckmasn ahmet yılmaz gbi kmse msj atmasn o zmn arkadaslarda işini yapsın sdece onlar knussun
belco2 arkadaşımız kendi yazılımının ancak yarına yetişebileceğini söyledi. yarın da heyecanlı olacak anlaşılan![]()

evet aynı dosyalar onda da varbelco2 demi c6-01 le ugrasıyor ?
Cfw ustalarındandır başarılı fw ler yapıyor c6-01 ebelco2 demi c6-01 le ugrasıyor ?

telefonu çalışmaz hale getirene kadar denemeye dewam
nasıl yani eğer bu çalışmazsa başka fw lerde olacak yani![]()

kurtulus abi ye de yolladık dosyaları ama henüz bir yanıt gelmedi sanırım meşgul. akşama bişiyler çıkar
farkındaysan ben fw yi sorgut arkadaşımın telinden gece yarısına kadar alıp yazılımcılara dağıttım. organize işlerine bakıyorum. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi
telefonu çalışmaz hale getirene kadar denemeye dewam![]()

Ben sana burada katılıyorum ama bir tarafına katılmıyorum mesela adam bir şey sormuş öbürüde ona benzer bir şey soruyor "Konuyu Dağıtmayın Kardeşim Dağıtanlar Gitsin" gibi bir şey diyorsun zaten bu konudaki iş Belle'yi C6-01'e çıkarmak tamam onunla alakası yok ama daha çıkmadan biraz sorudan bir şey olmaz .
ayyynen öyleetelefonu çalışmaz hale getirene kadar denemeye dewam![]()

saolasın garantisi var nasılsa
kardeşim rom filan yanarsa masrafları ortak karşılarız merak etme
----------Eklendi @ 15:05:41 ---------- Yazıldı @ 15:04:42 ----------
tamam arkadaşım uzatma!
bi yolunu bulurum ben