Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
kurtuluş abiden haber var mı

hakan_710

hakan_710

Üye
kb arkadaşlar yapın işinizi burda calsan arkadaslar varbelco kurtulus madness gbi hakan gbi hakan ndnse herkese laf yetiştiriyor forumun basından beri takip ediyorum ama bu tarz msjlara gerek yok gercekten calısıyorlar agresifler onlara laf yok ama baskalarının sesi ckmasn ahmet yılmaz gbi kmse msj atmasn o zmn arkadaslarda işini yapsın sdece onlar knussun
farkındaysan ben fw yi sorgut arkadaşımın telinden gece yarısına kadar alıp yazılımcılara dağıttım. organize işlerine bakıyorum. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi

• Beğen
Tepkiler: SSnıper ve Febris

alibyr1

Üye
Arkadaşlar merhaba, sırf bu konu için üye oldum. Kimse yanlış anlamasın şimdiden söylüyorum.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
TeAmo42

TeAmo42

Üye
haliscik kardeşim madness nasıl burda fw yapıyor emeği çok ise bir o kadr da hakan ın emeği var.

• Beğen
Tepkiler: Febris
hakan_710

hakan_710

Üye
belco2 arkadaşımız kendi yazılımının ancak yarına yetişebileceğini söyledi. yarın da heyecanlı olacak anlaşılan :D

• Beğen
ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
kb arkadaşlar yapın işinizi burda calsan arkadaslar varbelco kurtulus madness gbi hakan gbi hakan ndnse herkese laf yetiştiriyor forumun basından beri takip ediyorum ama bu tarz msjlara gerek yok gercekten calısıyorlar agresifler onlara laf yok ama baskalarının sesi ckmasn ahmet yılmaz gbi kmse msj atmasn o zmn arkadaslarda işini yapsın sdece onlar knussun

sen kalkmış n8mi alsam diye mesaj yazıyorsun yerimi bilader burası git anket bölümune orada takıl ben gene yazmazdim sırf senin gibilerin boş muhabbetlerine tahammül edemediğim için yazdım

SSnıper

SSnıper

Üye
belco2 demi c6-01 le ugrasıyor ?

• Beğen
hakan_710

hakan_710

Üye
kurtulus abi ye de yolladık dosyaları ama henüz bir yanıt gelmedi sanırım meşgul. akşama bişiyler çıkar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
belco2 arkadaşımız kendi yazılımının ancak yarına yetişebileceğini söyledi. yarın da heyecanlı olacak anlaşılan :D

nasıl yani eğer bu çalışmazsa başka fw lerde olacak yani :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

The_Eyup

Üye
yapabildinizmi harbiden sorun çıkmadımı ??

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
farkındaysan ben fw yi sorgut arkadaşımın telinden gece yarısına kadar alıp yazılımcılara dağıttım. organize işlerine bakıyorum. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi

Ben sana burada katılıyorum ama bir tarafına katılmıyorum mesela adam bir şey sormuş öbürüde ona benzer bir şey soruyor "Konuyu Dağıtmayın Kardeşim Dağıtanlar Gitsin" gibi bir şey diyorsun zaten bu konudaki iş Belle'yi C6-01'e çıkarmak tamam onunla alakası yok ama daha çıkmadan biraz sorudan bir şey olmaz .

TeAmo42

TeAmo42

Üye
telefonu çalışmaz hale getirene kadar denemeye dewam :D:D

kardeşim rom filan yanarsa masrafları ortak karşılarız merak etme :)

----------Eklendi @ 15:05:41 ---------- Yazıldı @ 15:04:42 ----------

Ben sana burada katılıyorum ama bir tarafına katılmıyorum mesela adam bir şey sormuş öbürüde ona benzer bir şey soruyor "Konuyu Dağıtmayın Kardeşim Dağıtanlar Gitsin" gibi bir şey diyorsun zaten bu konudaki iş Belle'yi C6-01'e çıkarmak tamam onunla alakası yok ama daha çıkmadan biraz sorudan bir şey olmaz .

tamam arkadaşım uzatma!

alibyr1

Üye
Bi merhaba mesajı attık yönetici onayı falan dedi bu ne ya ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba
hakan_710

hakan_710

Üye

kardeşim rom filan yanarsa masrafları ortak karşılarız merak etme :)

----------Eklendi @ 15:05:41 ---------- Yazıldı @ 15:04:42 ----------

tamam arkadaşım uzatma!
saolasın garantisi var nasılsa :D bi yolunu bulurum ben :D

Üst Alt