Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Ne durumdasınız @Madness

Dampierre

Dampierre

Üye
madness gerekli gereksiz tüm dosyaları atsan telefon sadece gerekli olanları kullanmaz mı, boyut bakımından sıkıntı yoksa rofs2 ve core aynı dosyaları içerirse sıkıntı çıkmaz bence

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
madness gerekli gereksiz tüm dosyaları atsan telefon sadece gerekli olanları kullanmaz mı, boyut bakımından sıkıntı yoksa rofs2 ve core aynı dosyaları içerirse sıkıntı çıkmaz bence

Bilemiyorum sorun çıkartabilir. Yerine atmakta fayda var. Core rofs2 ayırmak lazım bence.

okitox

okitox

Üye
Şu konunun başından 10 dakka kalkıp geliyorum sayfayı bi yeniliyorum taş devrine dönmüşüm gibi hissediyorum valla ne ara 4 sayfa yazılıyor :D:D

@madness hocam sizden ricam telefonun başlangıcından sonuna orjinalliğini bozmamanız. başlangıçtaki meraba meraba yazısı gelmesin telefon öpücük atmasın muckk yapmasın tarzı şeyleri dikkate almayın lütfen. 41 kuruş vermemek için telefonu orjinallikten uzaklaştırmayalım.

Ricadır bu sadece tabii siz bilirsiniz. Emek sizin yemek bizim :p

hakan_710

hakan_710

Üye
madness dosyayı upload etmiş belco2 link atıyorum pm e bak. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Şu konunun başından 10 dakka kalkıp geliyorum sayfayı bi yeniliyorum taş devrine dönmüşüm gibi hissediyorum valla ne ara 4 sayfa yazılıyor :D:D

@madness hocam sizden ricam telefonun başlangıcından sonuna orjinalliğini bozmamanız. başlangıçtaki meraba meraba yazısı gelmesin telefon öpücük atmasın muckk yapmasın tarzı şeyleri dikkate almayın lütfen. 41 kuruş vermemek için telefonu orjinallikten uzaklaştırmayalım.

Ricadır bu sadece tabii siz bilirsiniz. Emek sizin yemek bizim :p

Bozmayacağım zaten.

Dampierre

Dampierre

Üye

Bilemiyorum sorun çıkartabilir. Yerine atmakta fayda var. Core rofs2 ayırmak lazım bence.

bem bir keresinde yanlışlıkla anna uda dosyasını bellenim rofs3 dosyası ile ile karıştırdım, nasıl bir mallık yaptım hiç sormayın :D telefon gayet açıldı, kullandım sıkıntı yoktu. birde çin annasıydı, diyorum bu uygulamalar nerden çktı, çin bellesimi bu falan, sonradan farkettim durumu. Yani bu saçma şeyden sonra bile telefon açıldıysa son çare olarak benim dediğim yöntem kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
hakan_710

hakan_710

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az bi iş kaldı herhalde

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bem bir keresinde yanlışlıkla anna uda dosyasını bellenim rofs3 dosyası ile ile karıştırdım, nasıl bir mallık yaptım hiç sormayın :D telefon gayet açıldı, kullandım sıkıntı yoktu. birde çin annasıydı, diyorum bu uygulamalar nerden çktı, çin bellesimi bu falan, sonradan farkettim durumu. Yani bu saçma şeyden sonra bile telefon açıldıysa son çare olarak benim dediğim yöntem kullanılabilir.

Sığmıyor :D

----------Eklendi @ 13:09:23 ---------- Yazıldı @ 13:09:07 ----------

Uploading den de inmiyor başka browser deneyeyim.

hakan_710

hakan_710

Üye
download manager varsa ondan oluyo

----------Eklendi @ 13:11:13 ---------- Yazıldı @ 13:10:29 ----------

pm attım bakabilirsin kardeşim
mesaj kutunuzu kontrol edin irtibat bilgilerini gönderdim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia