madness gerekli gereksiz tüm dosyaları atsan telefon sadece gerekli olanları kullanmaz mı, boyut bakımından sıkıntı yoksa rofs2 ve core aynı dosyaları içerirse sıkıntı çıkmaz bence

Ne durumdasınız @madness
Şu konunun başından 10 dakka kalkıp geliyorum sayfayı bi yeniliyorum taş devrine dönmüşüm gibi hissediyorum valla ne ara 4 sayfa yazılıyor
@madness hocam sizden ricam telefonun başlangıcından sonuna orjinalliğini bozmamanız. başlangıçtaki meraba meraba yazısı gelmesin telefon öpücük atmasın muckk yapmasın tarzı şeyleri dikkate almayın lütfen. 41 kuruş vermemek için telefonu orjinallikten uzaklaştırmayalım.
Ricadır bu sadece tabii siz bilirsiniz. Emek sizin yemek bizim![]()
Tartıştığınız şeye bakın nokia belle symbian belle ne fark eder sonuçta belle![]()

madness dosyayı upload etmiş belco2 link atıyorum pm e bak.![]()
Hakanla konuşmuştum sanırım bende testerim de ondan soruyorum sürekli
belco sys bin i atacak ve privateyi packleyeceğiz testerlara dağıtacağız.

Bilemiyorum sorun çıkartabilir. Yerine atmakta fayda var. Core rofs2 ayırmak lazım bence.
telefon gayet açıldı, kullandım sıkıntı yoktu. birde çin annasıydı, diyorum bu uygulamalar nerden çktı, çin bellesimi bu falan, sonradan farkettim durumu. Yani bu saçma şeyden sonra bile telefon açıldıysa son çare olarak benim dediğim yöntem kullanılabilir.tamam unutmadımHakanla konuşmuştum sanırım bende testerim de ondan soruyorum sürekli![]()
bide sawserez arkadaş var yalnız bana pm atarsa msn adresini ulaşmam kolay olr.Ben gonderdim de msn imi camidedir arkadş heralde gelince gonderir buyuk ihtimaltamam unutmadımbide sawserez arkadaş var yalnız bana pm atarsa msn adresini ulaşmam kolay olr.

belco sys bin i atacak ve privateyi packleyeceğiz testerlara dağıtacağız.
Ghett0C0wb0Y 
az bi iş kaldı herhalde
tamam unutmadımbide sawserez arkadaş var yalnız bana pm atarsa msn adresini ulaşmam kolay olr.
bem bir keresinde yanlışlıkla anna uda dosyasını bellenim rofs3 dosyası ile ile karıştırdım, nasıl bir mallık yaptım hiç sormayıntelefon gayet açıldı, kullandım sıkıntı yoktu. birde çin annasıydı, diyorum bu uygulamalar nerden çktı, çin bellesimi bu falan, sonradan farkettim durumu. Yani bu saçma şeyden sonra bile telefon açıldıysa son çare olarak benim dediğim yöntem kullanılabilir.

mesaj kutunuzu kontrol edin irtibat bilgilerini gönderdim
pm attım bakabilirsin kardeşim
download manager varsa ondan oluyo