valla ben dosyaları alıp upload ederim gerisi size kalıyo usta. bişiyler olur ümidiyle başladık. inşallah ta sonu gelecek şu nokia dan önce çıkaralım da gerisi önmli değilRM-718_111.030.0609_79u_prd.core.fpsx cihaz sadece bunu okur ve CRC32

C ve Z olarak yani tek tek diyosanız 28320 dosya mevcutupload biraz yavaş iki dosya var bu arada arkadaşlar
az kaldı biraz daha dayan gerçi bugün uyku tutmaz beniacayip yoruldum yavaş yavaşta yüklüyor pc başında uyuyorum yeminle

pek bilgim yok belki 701 yada 700 gibi belleli cihazların core dosyaları size bir yol gösterebilir. bu sadece bir tahmin onu da belirteyimdostum olur ama v25.007 yerlerini deyştirerek NaviFirm indirdin gibi olmaya bilir çunku CRC32 çogu farklıdır
teşekkür ederiz size de iyi geceler güne iyi haberlerle uyanmanız dileğiyle..Allah kolaylık versin emeği geçen tüm arkadaşlara
ben kaçar iyi geceler
o da olabilir diye düşünüyorum.upload bitsin gerisi sizde artık gözler sizlere çevrileceksuan elimde n8 yazılımı var dun NaviFirm indirdim
z private içinde bi klasörde mevcutecom-0-0.spi ecom-0-1.s01 ecom-2-0.spi upda etiniz dosyalarda mevcut yok ecom dosyalarını yazmak zaman alır
ecom-0-0.spi ecom-0-1.s01 ecom-2-0.spi upda etiniz dosyalarda mevcut yok ecom dosyalarını yazmak zaman alır