Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
eğer arkadaşlar bu çalışma olumlu biterse siz daha neler başarırsınız :) android bile yükleriz .p :D

cyber

cyber

Üye
sakin sakin bekliyoruz

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Şu proje yüzünden gözlerim gitti :) Bilgisayardan kalkıyorum dengem bozuluyor

• Beğen
Tepkiler: Febris
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence siz bu gece hazırlayın belleyi paylaşın gece bizde indirip kullanan ilk belleliler olalım :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
o kadar kasmanıza gerek yok yavaş yavaş yaparsınız :)

Ara veriyorum ara vermeyince böyle oluyor

----------Eklendi @ 12:11:28 ---------- Yazıldı @ 12:10:22 ----------

eğer arkadaşlar bu çalışma olumlu biterse siz daha neler başarırsınız :) android bile yükleriz .p :D

O biraz zor. Bootloaderın tekrar yazılması gerekir. Hem symbian gibi bir işletim sistemi varken neden GPU'yu kullanamayan android?

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Ara veriyorum ara vermeyince böyle oluyor

----------Eklendi @ 12:11:28 ---------- Yazıldı @ 12:10:22 ----------

O biraz zor. Bootloaderın tekrar yazılması gerekir. Hem symbian gibi bir işletim sistemi varken neden GPU'yu kullanamayan android?

ben pek android tutkunu değilim :D sadece forumda herkes onu istiyor o yüzden :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Umutlar sizinle beyler.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
başarır onlar :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
:D baron ciddi sen yükle c7 ye :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bunu başardığınız zaman sıradaki Hedef ne ? :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
baron da ne kadar orjinalciymiş :lamer:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler pederin c6-01'i tester olarak kullanacağım :D Ona yükleyeceğim ilk eğer güzelse kurarız c7'ye.

mezoart

mezoart

Üye
Bootloader kilidini kırıp symbian^3 cihazlarına maemo ya da meego yüklemek olsun yeni hedef ve birde appstore'daki uygulamaları portlayalım. :P

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader kilidini kırıp symbian^3 cihazlarına maemo ya da meego yüklemek olsun yeni hedef. :P

Symbian C++ bilgim yok. Olsa bootloader yazarız :ehe Romu E: den çalıştırabiliriz veya hafıza kartı vs vs.

hakan_710

hakan_710

Üye
Bootloader kilidini kırıp symbian^3 cihazlarına maemo ya da meego yüklemek olsun yeni hedef ve birde appstore'daki uygulamaları portlayalım. :P

abartmaya gerek yok :) hele bi bunu başaralım

Üst Alt