Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye

Telefonu hackleyeceksin. C: ve Z: deki dosyaları ayrı ayrı klasörlere atacaksın E: ye. Ondan sonra onları rarlayıp bize atacaksın.

----------Eklendi @ 11:09:00 ---------- Yazıldı @ 11:08:43 ----------

Open4ALL falan açmayı unutma.

madness ben adım adım anlatırım arkadaşının yanına gitmesi yeterli dosyalar bende mevcut zaten

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hackleme olayına giremem ne yazık ki çünkü arkadaş kabul etmeyecektir. Yok mudur başka yöntem ? Ayrıca msj kutumda 1 msj var dolu değil arkadaşlar yazmış msj atılmıyor diye ama ben değilimdir o :D

Başka yöntem yok ne yazık ki. Hacki sonra kaldırsan olmaz mı?

hakan_710

hakan_710

Üye
hackleme olayına giremem ne yazık ki çünkü arkadaş kabul etmeyecektir. Yok mudur başka yöntem ? Ayrıca msj kutumda 1 msj var dolu değil arkadaşlar yazmış msj atılmıyor diye ama ben değilimdir o :D

kardeşim hack işinin aslını da açıklıycam ben sana korkulacak bişiy yok

sorgut

Üye
çok şükür cevap verdin şimdi ben tel numarami özel mesaj atıyorum sana arkadaşının yanına gidince bana çağrı at hepsini tek tek adım adım anlatıcam ben sana. Gerçekten ihtiyacımız var buna umarım yardım edersin

6 dan sonra çalışmalara başlıyoruz o zaman şuan şirketteyim 6 da çıkıyorum direk arkadaşın yanına gidip hallediyoruz bu işi yeter be nokiadan hayır yok bize . bizde kendimiz çözeriz sonuçta elimizde bir tel var . Umarım başarırız ...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hack işinin aslını da açıklıycam ben sana korkulacak bişiy yok

Aynen garanti dışı bırakmıyor. Hatta belleli cihazımı garantiye verdim 4 ay önce. Ekranda üretim hatası olduğunu fark etmiştim.

hakan_710

hakan_710

Üye
6 dan sonra çalışmalara başlıyoruz o zaman şuan şirketteyim 6 da çıkıyorum direk arkadaşın yanına gidip hallediyoruz bu işi yeter be nokiadan hayır yok bize . bizde kendimiz çözeriz sonuçta elimizde bir tel var . Umarım başarırız ...

allah razı olsun haber bekliyorum. Numarami gönderiyorum çağrı atman yeterli sonrasında siteden ya da msn den hallederiz

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Dosyalar elime geldikten sonra 2 gün içinde hazırlayıp foruma atarım en geç.

• Beğen
Tepkiler: Febris

sorgut

Üye
ok karışık değilse zaten tel ile konuşarak yapıcaz adım adım hatta teamviewer ile de bağlantı kurarız . Tek sıkıntı sorun çıkmasında benim başım ağrımasın. Ben akşam arkadaşın yanına gidip ikna etmeye çalışıcam hack olayında . Bir kaç artısını anlatmak lazım falan program falan yükliycez diye :D

hakan_710

hakan_710

Üye

Dosyalar elime geldikten sonra 2 gün içinde hazırlayıp foruma atarım en geç.

ben sana yardım ederim daha kısa sürede yapmaya çalışırız. Arkadaşa numarami gönderdim artık gerisi ona kaldı. Cevap yazdığı için teşekkür edeyorum tekrar

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Emre-45

Emre-45

Üye
Böyle birşey yaparsanız Türkiye'de ilk olur

• Beğen
hakan_710

hakan_710

Üye
ok karışık değilse zaten tel ile konuşarak yapıcaz adım adım hatta teamviewer ile de bağlantı kurarız . Tek sıkıntı sorun çıkmasında benim başım ağrımasın. Ben akşam arkadaşın yanına gidip ikna etmeye çalışıcam hack olayında . Bir kaç artısını anlatmak lazım falan program falan yükliycez diye :D

tamam orası kolay zaten bende hazır bir anlatım var basit bir şekilde.

hakan_710

hakan_710

Üye
evet arkadaş beni telden aradı işlem tamamdir beyler dosyalar hazır sayabiliriz

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
hakan_710

hakan_710

Üye
sonunu da mutlu bitirirsek bizden iyisi yok

sorgut

Üye
rica ederim işimiz halledilsin beklemekten bıktık akşam görüşmek üzere ben ara ara girerim foruma iş nedeniyle fazla bakamıyorum . 6-6:30 gibi buluşmak üzere ;)

• Beğen

Üst Alt