DustoJniK
Üye
evet at at
kardeşim ben kime diyorum madem c7 var konuya mesaj yazma laf anlamıyo musunuz?
sanırım sen benm yazdığım lafları anlamadın konuyu dağıtmayın diyorum. çok istiyosanız kargasa yaratmayı söyleyin konuyu kapattıralım bizde kim ne yapıyosa yapsın. arkadaşlar laf anlayın lütfen rica ediyorumn8mi alsam napsam adam 36 saat dyor bnde netten takip edıyorum konuyu batarya elimi yakmaya basladı bellenizi yuklemeden bşe olmasında
sanırım sen benm yazdığım lafları anlamadın konuyu dağıtmayın diyorum. çok istiyosanız kargasa yaratmayı söyleyin konuyu kapattıralım bizde kim ne yapıyosa yapsın. arkadaşlar laf anlayın lütfen rica ediyorumn8mi alsam napsam adam 36 saat dyor bnde netten takip edıyorum konuyu batarya elimi yakmaya basladı bellenizi yuklemeden bşe olmasında
tamam bekliyorumYapıyorum bekleyin az daha. Bitecek az kaldı. Hakan yarım saate biter herhalde uploadlarım.
upload yarıya gelince haber ver dosyaları evin altındaki internet kafeden indiricem evde net sınırlı
Tamam bitsin yollarım sadece sanasonra herkese açık olacak fakat şifreyle dağıtılacak. Konuyu çalmasınlar tekrar
madness rofs1 kaç mb sende?
Tamam bitsin yollarım sadece sanasonra herkese açık olacak fakat şifreyle dağıtılacak. Konuyu çalmasınlar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?