hakan_710
Üye
ileriki zamanlarda moderatör arkadaşlar düzenleme yapacaktır.konu farklı bir yerden buralara geldiği için bu sorun oluştu. ama önemli olan sonuçBirde şu gereksiz yorumlar silinip ilk mesaja bilgi yazılsa ? Benim gbi konu kaçırmayım die ilk sayfadan okumaya başlayan olucaktır eminim
beyler herkese iyi geceler bende yatıyorum artık yeni gelişmelerle görüşmek üzere..
walla helal olsun ya size 143 sayfanın tamamını uşenmeden okudum ya walla helal olsun ya
sabah belle ile uyanırız inşallah
sabah belle ile uyanırız inşallah
----------Eklendi @ 03:51:47 ---------- Yazıldı @ 03:51:21 ----------
çoğu konu ile alakasız değil mi
downgrade yi de bulmuşlar denemedim ama deniycem yakında
evet alakasız ama yinede okurken zevk aldıminş belle gelir yarın ama bn şahsen oviden güncellemeyi düşünüyom ama bundan 1 ay once olsaydı olay çıktıqı zamn güncellerdim
Arkadaşlar corenin kolay kısmı bitti; zor kısmı kaldı. Rofs2 geri kalan dosyalar olacak core bitince. Ara veriyorum şu anda. Sıkıldım.
fazla yorma kendine eziyet etme dostum dinlen biraz kac gündür dogrudürüst uykuda uyumadın
Madness® Kardesim aksama hazirlaya bilirsen cok guzel olur bildigin gibi herkes seni bekliyor
Akşam uyudum. Gözlerim ağrıdı.
Sorunuz varsa sorun 5 dakika sonra tekrar döneceğim packlemeye.
----------Eklendi @ 09:46:20 ---------- Yazıldı @ 09:45:07 ----------
Tek ben çalışmıyorum yapmaya. Belco2 ve Kurtulus40 da çalışıyor. Akşama yetiştirmek ben de istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?