^BaRoN^ Üye Madness®' Alıntı: Bilmiyorum. Bakıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... RM-601'i 718'e uyarlayamazmıyız?
Madness®' Alıntı: Bilmiyorum. Bakıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... RM-601'i 718'e uyarlayamazmıyız?
mustyaky Üye beyler bu site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmimi ? konu dışında ama kusura bakmayın
beyler bu site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmimi ? konu dışında ama kusura bakmayın
hakan_710 Üye o değilde kurulu sistemden rofs falan yaratana kadar orjinal çıkar. Dediğim yöntem lazım. Ya da bir arkadaşın dediği gibi dosyaların tam yeri gerekli
o değilde kurulu sistemden rofs falan yaratana kadar orjinal çıkar. Dediğim yöntem lazım. Ya da bir arkadaşın dediği gibi dosyaların tam yeri gerekli
^BaRoN^ Üye hakan_710' Alıntı: o değilde kurulu sistemden rofs falan yaratana kadar orjinal çıkar. Dediğim yöntem lazım. Ya da bir arkadaşın dediği gibi dosyaların tam yeri gerekli Genişletmek için tıkla ... Rm-601 bulmuş belle arkadaş indirmiş hatta.Onu 718'e kuramazmıyız işte?
hakan_710' Alıntı: o değilde kurulu sistemden rofs falan yaratana kadar orjinal çıkar. Dediğim yöntem lazım. Ya da bir arkadaşın dediği gibi dosyaların tam yeri gerekli Genişletmek için tıkla ... Rm-601 bulmuş belle arkadaş indirmiş hatta.Onu 718'e kuramazmıyız işte?
TheMadness Üye Konu Sahibi mustafa yasin' Alıntı: beyler bu site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmimi ? konu dışında ama kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Değil. Symbian Türkiye adlı forumdaki arkadaşımızındır. ----------Eklendi @ 18:17:03 ---------- Yazıldı @ 18:16:33 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: Rm-601 bulmuş belle arkadaş indirmiş hatta.Onu 718'e kuramazmıyız işte? Genişletmek için tıkla ... Bi arkadaş kurmuş ama rm yi geri alamamış servise yollamış.
mustafa yasin' Alıntı: beyler bu site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmimi ? konu dışında ama kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Değil. Symbian Türkiye adlı forumdaki arkadaşımızındır. ----------Eklendi @ 18:17:03 ---------- Yazıldı @ 18:16:33 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: Rm-601 bulmuş belle arkadaş indirmiş hatta.Onu 718'e kuramazmıyız işte? Genişletmek için tıkla ... Bi arkadaş kurmuş ama rm yi geri alamamış servise yollamış.
TheMadness Üye Konu Sahibi hakan_710' Alıntı: dosyaları verirse yapmaya çalışırız. Sakın rastgele denemeyin. Telefon açılmaz Genişletmek için tıkla ... Downgrade var.
hakan_710' Alıntı: dosyaları verirse yapmaya çalışırız. Sakın rastgele denemeyin. Telefon açılmaz Genişletmek için tıkla ... Downgrade var.
TheMadness Üye Konu Sahibi hakan_710' Alıntı: c6-01 de mi? Genişletmek için tıkla ... Evet. Tüm S^3 te var. kaya.77 adlı arkadaşımızın açtığı konu var S^3 modifiye fw - cfw bölümünde
hakan_710' Alıntı: c6-01 de mi? Genişletmek için tıkla ... Evet. Tüm S^3 te var. kaya.77 adlı arkadaşımızın açtığı konu var S^3 modifiye fw - cfw bölümünde
salihk Emekli Yönetici assunrance serverlerınde mevcut Dowgrade ama Hıc denemedık hatta ben bıle konu actım c6 c7 için
TheMadness Üye Konu Sahibi salihk' Alıntı: assunrance serverlerınde mevcut Dowgrade ama Hıc denemedık hatta ben bıle konu actım c6 c7 için Genişletmek için tıkla ... Yok o değil
salihk' Alıntı: assunrance serverlerınde mevcut Dowgrade ama Hıc denemedık hatta ben bıle konu actım c6 c7 için Genişletmek için tıkla ... Yok o değil
hakan_710 Üye yapmayın beyler ileride olabilir ama şuan downgrade yok. Ama ben denerim diyosanız karar sizin
^BaRoN^ Üye Profil bilgileri: Dampierre - MaxiCep.Com arkadaşımız rm-601 dosyalarını paylaşsa süper olacak ama çıktı forumdan galiba.
Profil bilgileri: Dampierre - MaxiCep.Com arkadaşımız rm-601 dosyalarını paylaşsa süper olacak ama çıktı forumdan galiba.
TheMadness Üye Konu Sahibi var. bakabilirsin ----------Eklendi @ 18:21:43 ---------- Yazıldı @ 18:21:11 ---------- erdgnblt' Alıntı: 2 Gün bekleyemiyosunuz dimi Genişletmek için tıkla ... Nokia bu belli olmaz. Deneyelim ne olacak?
var. bakabilirsin ----------Eklendi @ 18:21:43 ---------- Yazıldı @ 18:21:11 ---------- erdgnblt' Alıntı: 2 Gün bekleyemiyosunuz dimi Genişletmek için tıkla ... Nokia bu belli olmaz. Deneyelim ne olacak?
hakan_710 Üye Madness®' Alıntı: Evet. Tüm S^3 te var. kaya.77 adlı arkadaşımızın açtığı konu var S^3 modifiye fw - cfw bölümünde Genişletmek için tıkla ... ya sizin o dediğiniz cfw gibi. N8 deki ile aynı mi
Madness®' Alıntı: Evet. Tüm S^3 te var. kaya.77 adlı arkadaşımızın açtığı konu var S^3 modifiye fw - cfw bölümünde Genişletmek için tıkla ... ya sizin o dediğiniz cfw gibi. N8 deki ile aynı mi